Rudens receptas: Ir neskanu gali būti skanu Pereiti į pagrindinį turinį

Rudens receptas: Ir neskanu gali būti skanu

2008-10-18 09:00

"Šios salotos – energijos ir sveikatos užtaisas", – sako "Kauno dienos" fotografas Tomas Ragina, pristatydamas vieną mėgstamiausių savo patiekalų.

1 nedidelis salieras,
sauja moliūgų sėklų,
linų sėmenų aliejaus,
prieskonių mišinio – geriausia tinka "Vegeta".

Salierą susmulkinti burokine trintuve, suberti moliūgų sėklas, prieskonius ir užpilti aliejumi. Patiekalas bus išskirtinio skonio, jei moliūgų sėklų neplausite – antraip jos nebus traškios. Salotas tiesiog būtina valgyti su grūdėta duona.

Norintiesiems gauti dar didesnę vitaminų dozę, jis siūlo salotas užgerti salierų ir obuolių sultimis. "Svarbiausia – ne proporcijos, bet vieta, kurioje užaugo salierai ir obuoliai. Parduotuvėje pirktų skonio ir kvapo nepalyginsi su užaugusių pas chemikalų nenaudojantį ūkininką", – pastebi Tomas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra