Stipriai apgirtusi moteris landynėje pagimdė dvynukus | Diena.lt

STIPRIAI APGIRTUSI MOTERIS LANDYNĖJE PAGIMDĖ DVYNUKUS

  • 13

Stipriai apgirtusi 36-erių metų moteris pagimdė tiesiog užstalėje. Jai gimė dvynukai. Tokia neįtikėtina istorija nutiko Rusijos mieste Vologdoje, rašo krassever.ru.

Gimdymą priėmė moters sugėrovai, nusprendę, kad pasaulį išvydo mergaitė. Vis dėlto jie suprato, kad reikia iškviesti medikus, tą ir padarė. Pastarieji atvyko po 20 minučių.

Atvažiavus greitosios pagalbos ekipažui, paaiškėjo, kad moteriai gimė dar vienas kūdikis – labai mažas berniukas. Pirma gimusi mergaitė svėrė vos 900 gramų, berniukas – dar mažiau.

Mažyliai pasaulį išvydo labai anksti – 27-ąją nėštumo savaitę.

Tokius mažylius ne visada pavyksta išgelbėti net esant idealioms gimdymo sąlygoms, kai šalia yra visa brigada specialistų.

„Tokius mažylius ne visada pavyksta išgelbėti net esant idealioms gimdymo sąlygoms, kai šalia yra visa brigada specialistų“, – situaciją įvertino naujagimių reanimacijoje dirbantis gydytojas.

Gimdyvė, pastačius jai lašelinę, prasiblaivė ir prisipažino, kad nežinojo, jog nešiojo dvynukus. Ji nesikreipė į gydytojus, nebuvo akušerio-ginekologo įskaitoje.

O kaip gyveno moteris, ką ji veikė, parodė naujagimių tyrimo rezultatai. Jie šokiravo net visko mačiusius gydytojus. Dvynių kraujyje aptikta mirtina dozė vaistų, skirtų epilepsijai gydyti, taip pat  acetono, etilo ir izopropilo alkoholio mišinių.

Visi šie nuodai negali neatsiliepti žmogaus nervų sistemai, vidaus organams.

Tačiau kol kas dvyniai, nepaisant visko, gyvi. Jais visapusiškai rūpinasi gydytojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

oj

kiek pas mus tai nužudo užkasa, kiek rašyta, žiūrėkit gal save pirmiau.

Ela

Žiūrėkit Lietuvoj kas darosi , o ne rusijoj....jie patys susitvarkys ir be tokių mūsiškių rašliavų... Lietuvoj taip pat yra tokių atvejų, tai ir rūpinkitės ,kad to nebūtų.

Musl

Siulau sausa istatyma.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS