Stiprūs burokėliai 2010-01-25 23:59 Parengė Aušra Garnienė Burokine trintuve sutarkuokite du virtus burokėlius ir du didelius rūgščius obuolius. Įdėkite arbatinį šaukštelį paruoštų krienų, porą šaukštų majonezo. Galite pagardinti pipirais, petražolėmis, jeigu reikia – druska. Sumaišykite ir skanaukite! Šiame straipsnyje: Naujausi komentarai Komentaras Apie teksto formatus Komentarai HTML žymės neleidžiamos. Autorius Apie teksto formatus Komentarai HTML žymės neleidžiamos. Jūsų vardas Atšaukti Leave this field blank Komentarų nėra 1 Ekonomika Kauno verslininkai šokiruoti dėl naujienų: kaip įpilti žibalo į ugnį Ekonomika Romanovskis: Europos šalys ir toliau mažina mokesčius verslui Daugiau naujienų
Burokine trintuve sutarkuokite du virtus burokėlius ir du didelius rūgščius obuolius. Įdėkite arbatinį šaukštelį paruoštų krienų, porą šaukštų majonezo. Galite pagardinti pipirais, petražolėmis, jeigu reikia – druska. Sumaišykite ir skanaukite! Šiame straipsnyje:
Naujausi komentarai