Sugėdino: moteris atvyko į buvusio vyro vestuves ir pareikalavo alimentų | Diena.lt

SUGĖDINO: MOTERIS ATVYKO Į BUVUSIO VYRO VESTUVES IR PAREIKALAVO ALIMENTŲ

Kinijos Anhui provincijos gyventoja atvyko į buvusio vyro vestuves ir jas apkartino, nes pareikalavo alimentų.

Apie tai pranešė „The Thaiger“.

Teigiama, kad moteris su vyru išsiskyrė dėl to, kad jis žmoną mušdavo. Po skyrybų proceso jų dukters priežiūra patikėta moteriai, o vyras įpareigotas kas mėnesį mokėti alimentus – 600 juanių (75 eurus).

Nepaisant to, kinas per pusantrų metų nė karto moteriai neišsiuntė pinigų ir nė karto neaplankė dukters. Buvusi žmona turėjo dirbti ir viena išlaikyti dukterį.

Tikėdamasi gauti alimentus, moteris su dukra atvyko į buvusio vyro vestuves. Pokylio įkarštyje ji priėjo prie jaunikio ir pareikalavo, kad jis atiduotų jai priklausančius pinigus. Ši scena nustebino susirinkusius svečius, tačiau jaunikis ir nuotaka su moterimi nesikalbėjo. Jaunavedžiai nuėjo į pokylių salę toliau švęsti.

Tada vyro tėvas pareiškė, kad moteris buvusiam vyrui draudžia bendrauti su dukra. Maža to, vyro šeima tvirtino, kad moteriai išmokėti visi alimentai.

Su dukra atvykusi kinė pokylių salėje praleido visą dieną. Moteris pasakojo, kad dukters tėvas jas ignoravo per visą renginį. „Jis net nepaklausė, ar mes nenorime valgyti. Jis elgėsi su mumis kaip su visiškai nepažįstamais žmonėmis“, –  pasakojo moteris.

Ji prisipažino, kad likus dienai iki vestuvių kažkas pasiūlė jai pinigų. Taip bandyta atkalbėti moterį nuo per šventę surengto skandalo. Tačiau kinė siūlomų pinigų atsisakė, nes siekė teisingumo.

Daugelis internautų pasipiktino vyro elgesiu. Žmonės tvirtino, kad jis privalo materialiai padėti dukrai. Internautai sukritikavo ir nuotaką, nes ji abejingai pažiūrėjo į šį įvykį.

Dalis žmonių jaunikio buvusios žmonos elgesį pavadino truputį ekstravagantišku. Jų manymu, moteris su buvusiu vyru galėjo susitarti kitaip, o kelti scenų per vestuves nereikėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Ingai

Ingai ziniai. Elementus mes dedame i iv. irenginius, pvz. laikrodzius ir kt. O vaikui islaikyti mokami A L I M E N T A I.

Inga

Elementų prašyti nereikia,- juos vyras privalo laiku mokėti !!!

Ernesta

Matomai, toji eks žmona, jau buvo ne kartą prašiusi jaunikio tų vaikui priklausančių pinigų o kai “gražuolis” savo pareigos neįvykdė- ėmėsi radikalių priemonių.O kas belieka, vaiką reikia išlaikyti.Tokius vyrus dar ne taip reikia atvesti į doros kelią, jeigu užmiršta, kad vaikas ne daiktas , nori ir valgyti ir visų kitų vaikiškų įgeidžių pildymo. Vykdykit, tai kas priklauso ponuliai! Labai teisingai pasielgė buvusi žmona, gindama savo vaiko teises.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS