Švedijos vyriausybė aiškinsis, ar tikrai gyventojai rečiau mylisi | Diena.lt

ŠVEDIJOS VYRIAUSYBĖ AIŠKINSIS, AR TIKRAI GYVENTOJAI REČIAU MYLISI

  • 6

Švedijos vyriausybė inicijavo didelio masto tyrimą apie savo šalies gyventojų lytinį gyvenimą, padažnėjus pranešimų, kad aistra švedams tampa vis mažiau svarbiu dalyku.

Sveikatos apsaugos ministras Gabrielis Wikstromas (Gabrielis Vikstriomas) pažymėjo, kad naujausia išsami švedų lytinio gyvenimo studija buvo atlikta prieš 20 metų. Nuo tada bulvarinių laikraščių skelbti pranešimai rodė, kad šalies gyventojų lytinis aktyvumas mažėja.

Penktadienį dienraščio „Dagens Nyheter“ paskelbtame straipsnyje G. Wikstromas rašo, kad „svarbu ištirti, ar iš tikrųjų taip yra, o jeigu tai tiesa, tuomet kokia to priežastis“.

Pasak ministro, jeigu švedų seksą veikia stresas ir kitos su sveikatos būkle susijusios problemos, „tuomet tai – ir politinė problema“.

Švedijos visuomenės sveikatos agentūrai buvo pavesta atlikti šį tyrimą ir parengti ataskaitą iki 2019 metų.

Atskirame straipsnyje, paskelbtame vyriausybės tinklalapyje, G. Wikstromas rašo, kad vyriausybei reikia išsamesnės informacijos apie gyventojų lytinius įpročius, jog galėtų tinkamai vykdyti politiką, susijusią su piliečių lytine ir reprodukcine sveikata.

„Seksas yra sritis, kuriai didelę įtaką daro žmonių sveikata, todėl turėtume kalbėti ne vien apie tokius dalykus kaip venerinės ligos, bet ir apie teigiamas, su seksu ir aistra susijusias temas“, – aiškino G. Wikstromas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

avanafilis

Beje, Spedros veikimas taip greit nedingsta- dar efektyvu ir po 6-7 valandų būna. Tačiau be stimuliacijos tai netrukdo. O jei ji yra... Mėgautis malonumais galima toli gražu ne vieną kartą. Vartojama po 50-200mg.

Spedra

Retėjančio sekso priežastimi neretai yra erekcijos funkcijos prislopimas. Ją greičiau už kitus vaistus atgaivina Spedra. Va jos išgėrus tik 15 min tereikia ir gali mylėtis įtarimo niekam nesukeliant. Veikia jau nuo pirmos tab.

Ema

švedams nėra ko nerimauti, pabėgėliai tuoj prigimdys musulmonukų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS