Tėvas nunuodijo du savo mažus vaikus iš keršto buvusiai žmonai | Diena.lt

TĖVAS NUNUODIJO DU SAVO MAŽUS VAIKUS IŠ KERŠTO BUVUSIAI ŽMONAI

Bolivijos gyventojas atkeršijo buvusiai žmonai nužudydamas du vaikus apnuodytu jogurtu.

 

Bolivijos gyventojas nuteistas 60 metų kalėjimo už dviejų vaikų nužudymą apnuodytu jogurtu. Šį nusikaltimą pavydus vyras įvykdė tada, kai vaikų mama susirado naują vyrą, rašo thesun.co.uk.

37-erių metų Javieras Hernandezas Rojano pasakė, buvusiai žmonai, kad nori ketverių ir septynerių metų vaikams nupirkti naujus batus.

Tačiau vyras vaikus nuvedė ne į parduotuvę, o į savo namus. Juose J.H. Rojano vaikams davė valgyti apnuodytą jogurtą. Vyras ir pats valgė apnuodytą produktą. Dėl to jis pajuto stiprius skrandžio skausmus.

Labai blogai jausdamasis, jis pasiekė La Pazo miesto policijos nuovadą ir policijos pareigūnams prisipažino apie įvykdytą nusikaltimą.

J.H. Rojano kelias savaites praleido ligoninės reanimacijos palatoje ir visą tą laiką atsiprašinėjo savo šeimos dėl vaikų nužudymo.

Policijai jis pareiškė, kad taip pasielgė iš pavydo, nes jo buvusi žmona susirado kitą vyrą. Ši istorija sulaukė audringos vietos gyventojų reakcijos. Jie reikalavo teisingumo. Teismas žudikui skyrė 60 metų kalėjimo.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

To geriau

Boba nėra to psicho daiktas. Nuo tokio durniaus ne šiaip sau bėgo

geriau

tuo jogurtu butu pavaisines ta rujojancia boba, vargsai vaikai

ne i tema

norejau atsiversti straipsni apie bunke, tai neleidzia jeigu neuzsiregistruosiu, cia jau virsune visisko debilizmo, nes tos bunkes snukis visai nepanasus i buvusi snuki, kazin jos vaikas dar ja atpazysta, tai ji uzdejo cenzura ,kad negaletu niekas neuzsiregistraves skaityti, gerai patepe sudadiene
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS