Tėvas pasninku gydė sūnų nuo piktųjų dvasių: šešiolikmetis tesvėrė 30 kilogramų | Diena.lt

TĖVAS PASNINKU GYDĖ SŪNŲ NUO PIKTŲJŲ DVASIŲ: ŠEŠIOLIKMETIS TESVĖRĖ 30 KILOGRAMŲ

Odesoje gyvenantis vyras nutarė netradiciškai gydyti savo šešiolikmetį sūnų. Jis nusprendė, kad  sūnų apsėdo piktosios dvasios, todėl jas reikia išvaryti pasninkavimu ir dvasingumu.

Apie tai pranešė Ukrainos nacionalinės policijos Odesos srities spaudos tarnyba.

Vyras apribojo sūnui maistą, todėl galiausiai 180 cm ūgio berniukas tesvėrė 30 kilogramų, informavo tsn.ua.

Į ligoninę paauglys pateko tik tada, kai nebesugebėjo gerti net vandens. Dabar berniukas guli ligoninės reanimacijos skyriuje, jo būklė – sudėtinga. Tačiau gydytojų prognozės – teigiamos.

Paaugliui, kuris neteko daug svorio, skirtas enterinis zondinis maitinimas (specialūs mišiniai per zondą) ir parenterinis maitinimas (visų gyvybiškai svarbių medžiagų tiekimas tiesiai į kraujotakos sistemą).

Tai padeda – vaikino sveikata gerėja. Jei nebus jokių komplikacijų, paauglys netrukus turėtų pradėti „rinkti“ kilogramus.

Šeima, kurioje nutiko ši istorija, policijos pareigūnams nebuvo žinoma. Dabar pareigūnai aiškinasi visas įvykio aplinkybes. Iškelta baudžiamoji byla pagal Ukrainos baudžiamojo kodekso 166 straipsnį („Piktybinis pareigų nevykdymas prižiūrint vaiką ar globojamą asmenį“).

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Asai,

Kol kas yra kaip tik atvirksciai--tik žmogus apserga ar, neduokdie, miršta, ativakseriai gerkles išvertę rėkia - va, nuo skiepo mirė. O tavo varianto niekur negirdėjau, nei skaičiau.

Asas

Kai jis užvers kojas visi propagandistai sakys kad mirė vien dėlto kad nepasiskiepijo kad išgazdinti kitus žmones kad skiepytus dar greičiau :)

O

Tie mentiaros popieriu knygai taupe net straipsnio neimanoma bus pritaikyti.? Pas mus panašus naujas kodeksas mažyte knygute.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS