Vyras išgelbėjo turistę nuo prievartautojo ir tą patį vakarą pats ją išniekino | Diena.lt

VYRAS IŠGELBĖJO TURISTĘ NUO PRIEVARTAUTOJO IR TĄ PATĮ VAKARĄ PATS JĄ IŠNIEKINO

Vyrą, kuris išgelbėjo turistę nuo prievartautojo, o vėliau tą patį vakarą pats ją išprievartavo, teismas nuteisė dešimčiai metų kalėjimo.

Tai nutiko JAV mieste Ki Veste (Floridos valstija) 2021 metų rugsėjo mėnesį, praneša „Miami Herald“.

34-erių metų poilsiautoja bare sutiko 32-ejų metų vyrą Jorge Calderoną Nunezą. Su naujuoju pažįstamu šiek tiek pabendravusi, ji sutiko sėsti į vyro automobilį.

Automobilyje moteris suprato, kad jai gresia pavojus, todėl pabandė pabėgti. Tačiau vyras parvertė moterį ant žemės ir bandė išprievartauti. Viskas truko kelias minutes, o vėliau piktavalį išgąsdino kitas vyras. Tai buvo 39-erių metų Kerry Calvinas Gasagas.

Pastarasis pasiūlė turistę ją pavežti, o pakeliui paklausė, ar ji nenorėtų su juo užsiimti seksu. Išgirdęs kategorišką „ne“, vyras savo pasiekė jėga.

„Miami Herald“ duomenimis, J. C. Nunezas laikomas kalėjime su teise išeiti į laisvę už 225 tūkst. JAV dolerių užstatą. K. C. Gasagui spalio 5 d. teismas skyrė 10 metų kalėjimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Anonimas

ATSAKYMAS, kaip raso Pastabus kad dabar spauda raso viska kas blogai. Tai gal yra tikrai viskas blogai, o ne gerai. Todel reikia su blogybemis kovoti, supazindinti visuomene. Juk nuo blogybiu kencia visi zmones.

....

Final Destination 6

Ar ne ?

gerą daiktą reikia panaudoti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS