Vyras kieme apgyvendino aligatorių ir leido vaikams kartu su juo maudytis | Diena.lt

VYRAS KIEME APGYVENDINO ALIGATORIŲ IR LEIDO VAIKAMS KARTU SU JUO MAUDYTIS

JAV gyventojas savo kieme apgyvendino aligatorių, kuris pragyveno kartu daugiau nei 30 metų.

Apie tai pranešė „Associated Press“.

Tony Cavallero iš Niujorko valstijoje esančio Hamburgo miesto aligatorių įsigijo 1990-aisiais metais. Jis prie namo pastatė priestatą, įrengė baseiną ir įleido ten roplį. Vyras pavadino jį Albertu.

Kelis dešimtmečius T. Cavallero prižiūrėjo aligatorių, labai juo rūpinosi. Vyras leisdavo kitiems žmonėms, taip pat ir vaikams, kartu su aligatoriumi maudytis baseine.

2024-ųjų metų kovo mėnesį Niujorko valstijos atsakingi pareigūnai sužinojo, kad T. Cavallero elgesys kelia pavojų žmonėms. Todėl buvo nuspręsta iš jo roplį atimti.

Paaiškėjo, kad T. Cavallero licencija gyvūno laikymui baigėsi dar 2021-aisiais. 340 kilogramų ir 3,4 metro ilgio aligatorių iš vyro paėmė ir apgyvendino kitoje vietoje. Dabar ropliui ieškoma nuolatinė gyvenamoji vieta.

Rašoma, kad roplys yra silpnos sveikatos. Jis nemato ir turi problemų su stuburu.

Nepaisant institucijų sprendimo, T. Cavallero pareiškė, kad pasiryžęs susigrąžinti Albertą. Jis tvirtina, kad elgėsi su aligatoriumi kaip su vaiku ir niekada niekam nekėlė jokio pavojaus. Niujorko valstijos gamtos apsaugos tarnyba dar neapsisprendė, ar pateikti vyrui kaltinimus.

GALERIJA

  • Vyras kieme apgyvendino aligatorių ir leido vaikams kartu su juo maudytis
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

kazkodel

labai daugeja psichiniu ligoniu ne tik pas mus, bet ir JAV,

tevas buvo suruoses susert aligatoriuj

savo vaikus , bet aligatorius buvo ligotas ir mielasirdingas , todel badavo bet vaiku neliete , nepasiteisinus viltims atsikratyt vaikais su aligatoriaus pagelba .... aligatoriu perkele y kita vieta , bet seimininkas nenuleidzia ranku ... gal visdelto pavyks tai padaryt..

Busil

Kažin ar jam viskas gerai...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS