Vyras mylimajai padovanojo batelius, pavogtus per pasimatymą su kita mergina | Diena.lt

VYRAS MYLIMAJAI PADOVANOJO BATELIUS, PAVOGTUS PER PASIMATYMĄ SU KITA MERGINA

Vyras mylimajai padovanojo batelius, kuriuos pavogė per pasimatymą su kita mergina. Tokia istorija pasidalino mergina savo „TikTok“ paskyroje.

Tinklaraštininkė iš Niujorko, pasivadinusi @nextlevellexuss, susipažino su 23-ejų metų vyru Joshua viename Manheteno rajone. Vyras ją pakvietė į romantinį pasimatymą. Vėliau ji prisiminė, kad matė šį vyruką pažinčių programėlėje „Tinder“.

Klipo autorė teigė, kad tarp judviejų neatsirado jausmų, tačiau ji sutiko vėl susitikti ir praleido su naujuoju pažįstamu naktį.

„Prieš užmiegant, mes ilgai kalbėjomės apie madą. Jis pareiškė, kad svajoja apie tokius batelius, kokius turiu aš“, – pasakojo tinklaraštininkė.

Ryte Joshua paliko jos butą, o vėliau mergina pastebėjo, kad dingo jos bateliai, kainavę 990 JAV dolerių.

„Jis pavogė mano batelius. Šios istorijos išvada tokia: nemiegokite su šiuo prietranka Joshua iš „Tinder“, –  pareiškė apvogtoji.

Merginos klipas tapo labai populiarus. Žmonės surado vyrą socialiniame tinkle ir pamatė, kad jis padovanojo pavogtus batelius savo merginai.

Tinklaraštininkė tvirtina, kad iš pradžių nenaudėlis nepripažino savo kaltės, o vėliau pasiūlė jai moralinę kompensaciją – 1000 eurų.

Galų gale vyras grąžino pavogtus batelius.

„Aš esu mergina, kuri norėjo susigrąžinti savo batelius ir įspėti kitus apie šį asmenį“, – sakė tinklaraštininkė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Ale ir

atitaikyk gi dydi mergu koju! Profas matyt...

Jonaitis

O ka, normaliai, skia taip sakant

Anonimas

Svajoniu vyras, xexe

SUSIJUSIOS NAUJIENOS