Žudikas išdavė moterį, pasamdžiusią nužudyti savo vyrą | Diena.lt

ŽUDIKAS IŠDAVĖ MOTERĮ, PASAMDŽIUSIĄ NUŽUDYTI SAVO VYRĄ

Šiaurės Karolinos valstijos (JAV) gyventojas Gabe Scottas papasakojo, kad jo buvusi žmona Kristy Lynn Felkins specializuotoje interneto svetainėje pasamdė žudiką, kuris turėjo su juo susidoroti.

Apie tai rašo dailymail.co.uk.

G.Scottas ir K.L.Felkins vienas kitą įsimylėjo dar mokykloje. Jie susituokė ir santuokoje pragyveno 12 metų. Per tą laiką pora susilaukė dviejų vaikų.

„Mes galėdavome kartu nueiti ir išsimaudyti ežere, vaikščiojome naktimis ir kalbėdavome absoliučiai apie viską. Vėliau susituokėme. Aš buvau ją beprotiškai įsimylėjęs“, –  prisiminimais pasidalijo G.Scottas.

2016 metais sutuoktiniai nutolo vienas nuo kito, nebegyveno kartu ir ėmė aptarinėti skyrybų sąlygas, kurios tenkintų abi puses. Tačiau praėjus keliems mėnesiams K.L. Felkins užsakė buvusio vyro nužudymą, sumokėjusi už tai 12 bitkoinų.

Susirašinėdama su žudiku, ji tvirtino, kad nuolat jaučia vyro fizinį ir emocinį smurtą.

„Aš pabėgau nuo jo, o jis atėmė iš manęs vaikus. Jis yra aukščiausios prabos manipuliatorius“, –  vienoje žinutėje rašė moteris.

K.L.Felkins suteikė visą informaciją apie G.Scotto gyvenamąją vietą, jo kasdienį kelionės maršrutą ir net apie planuojamas keliones į kitus miestus.

Vis dėlto moters sumanymas žlugo. Paaiškėjo, kad tinklalapis buvo netikras, o vadinamasis žudikas – programišius, kuris visą susirašinėjimą su moterimi perdavė teisėsaugos organams.

Sužinojęs, kad žmona siekė jo mirties, G.Scottas teigė, kad to priežastis – namas ir jo gyvybės draudimas, kuris, jo mirties atveju, atitektų K.L. Felkins.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Cha cha cha.

12 bitkoinu uz gyvybe...bet ir sugalvok susidoroti.Issikyrei ir gyvenkite abu savo gyvenimus. Liudna...

Laima

Manau ta boba negavo tokios bausmes kokios nusipelne. Juk USA. Yra kaip yra.

Avram

Pasigaileti negalima nuteisti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS