ATB vieninteliam pasirodymui Baltijos šalyse pasirinko Lietuvą | Diena.lt

ATB VIENINTELIAM PASIRODYMUI BALTIJOS ŠALYSE PASIRINKO LIETUVĄ

  • 1

Pirmą kartą Lietuvoje, „Žalgirio“ arenoje – didžiausioje Baltijos šalyse, 2019 m. kovo 30 dieną įvyks „Millennium 2000 fest“ su to meto žvaigždėmis.

Koncertas ir vienos nakties muzikos ir šviesų festivalis sprogdins Kauną. Jo dalyviai su trenksmu vienai nakčiai nusikels į 2000-tuosius metus.

Nors iki renginio dar liko keli mėnesiai, renginio organizatoriai rekomenduoja jau dabar įsigyti bilietus, kadangi jų skaičius ribotas. Numatyta, kad mėnesiui likus gali nebebūti galimybės įsigyti bilietus, kadangi visos vietos bus išparduotos.

Lietuvoje daugybę gerbėjų turintis atlikėjas ATB, apie 18 metų žinomas vokietis, kasmet išleidžia po kelis viso pasaulio TV, radijo bei klubų hitus, kurie ilgai išsilaiko ir mūsų šalies radijo topuose. Neatsitiktinai jis lyginamas su didžiausiomis „trance“ žvaigždėmis Paul van Dyk, Tiësto ir Armin van Buuren.

Taip pat atvyksta mega žvaigždė Coco Star – kurios hitas “Tocas as miricale” groja beveik visuose pasaulio festivaliuose ir radijo stotyse. Antroji vakaro žvaigždė - viena geriausių Britanijos didžėjų ir atlikėjų – Sonique, su tokiais hitais kaip „It Feels So Good“ ir „Sky“ privers pakelti tūkstančius rankų į viršų!

Vėliau į sceną įžengs šokių muzikos genijai – „Eiffel 65“, kurie yra vieno žymiausių pasaulio hitų „Blue (Da Ba Dee)“ kūrėjai. Nėra nė vieno 2000-tųjų paauglio, kuris nežinotų šios dainos.

Vakarui pasiekus kulminaciją ant scenos žengs ATB, kuris sugros specialiai šiam koncertui paruoštą net dviejų valandų „set‘ą“. Išgirsime ne vieną geriausią jo kūrinį. Skirtingose pasaulio šalyse hitais tapusius ATB kūrinius galima vardinti labai ilgai: „9 PM (Till I come)“, „Ecstasy“, „Don't Stop“, „Killer“, „Let U Go“, „Hold you“, „Ecstasy“, „I Don't Wanna Stop“, „The Summer“, „Summer Rain“, „Believe In Me“, „Feel Alive“, „Long Way Home“, „Wrong Medication“, „Move On“ ir dar daug kitų.

O į jo vienintelį pasirodymą Baltijos šalyse suvažiuos ne tik gerbėjai iš Lietuvos, bet ir iš Latvijos, Estijos, Baltarusijos bei kitų šalių.

Lazerių šou, pirmą kartą Lietuvoje 8 metrų skulptūros ir dar 4 didžėjai „Žalgirio“ areną pavers didžiausia šokių muzikos aikštele. Grįšime į spalvingus 2000-tuosius metus ir šis koncertas-festivalis bus aukso raidėmis įrašytas į Lietuvos koncertų istoriją.

GALERIJA

  • ATB vieninteliam pasirodymui Baltijos šalyse pasirinko Lietuvą
ATB nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Gediminas

Kokia bilieto kaina?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS