Festivalis „M.A.M.A. vasara“ atskleidžia daugiau detalių – galybė muzikos ir galimybė iškyloms | Diena.lt

FESTIVALIS „M.A.M.A. VASARA“ ATSKLEIDŽIA DAUGIAU DETALIŲ – GALYBĖ MUZIKOS IR GALIMYBĖ IŠKYLOMS

  • 7

Jau rugpjūčio 28 dieną Raudondvarį sudrebins kasmetinis Lietuvos atlikėjų festivalis „M.A.M.A. vasara“, kuris žada tapti didžiausiu pastarojo meto festivaliu ir į vieną sceną suburti ryškiausius šalies atlikėjus. Be beveik 100 šalies atlikėjų dainų festivalyje įsikurs daugiau nei 10 skirtingų maisto virtuvių bei įvairios atrakcijos mažiesiems. Pasak organizatorių, kuriamas renginys leis saugiai ir įsimintinai uždaryti 2021 metų vasarą.

Jau anksčiau organizatoriai atskleidė, kad festivalio scenoje nuskambės ryškiausi šios vasaros hitai – Justino Jaručio ir Jessicos Shy atliekamas kūrinys „Rugpjūtis“, Vaido Baumilos daina „Kunigunda“, Jazzu „Vasara“ bei aibė kitų šių atlikėjų dainų. Į Raudondvarį taip pat atvyks ir savo muzikines programas pristatys grupės „The Roop“, „Flying Saucer Gang“, „G&G Sindikatas“, „jautì“, atlikėjai Vidas Bareikis, Gabrielė Vilkickytė, Omerta, Ironvytas bei vienas ryškiausių šalies DJ‘s – Jovani.

Dešimties valandų festivalyje veiksmo netruks ne tik scenoje, tačiau ir dvaro erdvėse – čia įsikurs daugybė maisto bei gėrimų zonų, įvairių kitų atrakcijų. Pasak organizatorių, siekiama sukurti aplinką, kuri leistų atvyks įvairioms draugų kompanijoms, šeimoms mėgautis paskutiniuoju vasaros šeštadieniu ir surengti iškylas, klausantis geriausių šalies atlikėjų muzikos.

„Nėra paslaptis, kad šis festivalis tampa tradicija, kuri leidžia planuotis paskutinįjį vasaros šeštadienį su geriausia šalies muzika. Siekiame, kad ši tradicija suburtų šeimas, draugų kompanijas į vieną gražiausių vietų šalyje – Raudondvario dvarą. Džiaugiamės, kad būtent šiame renginyje galėsime išgirsti ir didžiausius vasaros hitus vienoje vietoje. Tai didelis laimėjimas ir padėka atlikėjams“, – teigia organizatoriai.

Organizatorių nuotr.

Festivalio lankytojams organizatoriai leis į teritoriją įsinešti pledus ir iškylų kėdes, kad buvimas „M.A.M.A. vasara“ renginyje taptų visapusiškai komfortabilus.

„Širdyje labai gera, kad grįžta scenos, koncertai, menas ir kultūra. Pristatysime ir porą naujų dainų iš būsimojo albumo, kurį jau pradėjau įrašinėti. Būsime su visa grupe bei daugybe kitų atlikėjų, tad tai bus geriausias vasaros uždarymas. Labai laukiu šio gyvo mūsų susitikimo festivalyje!“, – kviesdama į festivalį džiaugėsi viena iš atlikėjų Jazzu.

Festivalis „M.A.M.A. vasara“ jau rugpjūčio 28 d. įvyks vienoje gražiausių šalies vietų – Raudondvaryje.

GALERIJA

  • Festivalis „M.A.M.A. vasara“ atskleidžia daugiau detalių – galybė muzikos ir galimybė iškyloms
  • Festivalis „M.A.M.A. vasara“ atskleidžia daugiau detalių – galybė muzikos ir galimybė iškyloms
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

gerai

Gerai , kad įvedė ribojimus,pažiūrėsim , kas dėsis .....

Raudondvarietis

Palikite ramybėje tą Raudondvario parką , negi nėra daugiau kur Lietuvoj.... Vietiniams gyventojams nėra ramybės , vienintelė galimybė pailsėti , pasivaikščioti buvo . Tai nedidelis parkas , netinkamas jokiems MAMA ir panašiems renginiams . Pernai parką , miestelį okupavo , prišiukšlino , ištrypė žolę.Eikit į laukus , į pievas , ten niekam netrukdysit ....ir žiūrovų daugiau tilps ....

iskrypeliu LGBT-istu , degeneratu narkomanu

ir kitu lietuvoj ,,,,,,,ZINOMU agrastu,,,,,,,festivalis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS