Futbolo stadione – tradicinės Kauno „Panemunės“ ir Vilniaus „Prelegentų“ rungtynės | Diena.lt

FUTBOLO STADIONE – TRADICINĖS KAUNO „PANEMUNĖS“ IR VILNIAUS „PRELEGENTŲ“ RUNGTYNĖS

  • 2

Rugpjūčio 18 d. 14 val. į Panemunę sugrįžta jau legendinėmis tapusios futbolo rungtynės, kuriose vieninga Kauno Panemunės, Vičiūnų ir Rokų mikrorajonų komanda susirungs su pramogų pasaulio žvaigždėmis iš Vilniaus.

Ilgametė tradicija

„Panemunės sekmadienį laukia rimtas reginys. Tikiu, kad tiek kauniečiai, tiek vilniečiai į rungtynes sudės visas savo jėgas, todėl jų kovą stebėti bus tikrai įdomu“, – pabrėžė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Visuomeninės organizacijos „Vieningas Kaunas“ organizuojamose rungtynėse kauniečiai ir žvaigždžių desantas iš Vilniaus susigrums jau 8-ąjį kartą. Futbolo varžybomis paminėti Šv. Roko atlaidus tapo smagia tradicija, kuri gyvuoja jau daugiau nei 40 metų. 2012 m. prie kauniečių prisijungė ir futbolo entuziastai iš Vilniaus.

Nesiruošia pasiduoti

Beveik kasmet taškas į tašką žaidžiančioms „Panemunės“ ir „Prelegentų“ komandoms ir vėl teks atlaikyti rimtą kovą. Pernai pergalę išplėšę vilniečiai nesiruošia pasiduoti ir šiemet, o revanšo siekiantys panemuniečiai tikina aktyviai besiruošiantys pergalei bei žada įspūdingą žaidimą.

„Kasmet rungtynių baigtį nuspėti darosi vis sunkiau, tačiau po pernykštės pergalės nesiruošiame nugalėtojų titulo atiduoti panemuniečiams. Žinau, kad abi komandos stipriai ruošiasi susitikimui, todėl žiūrovų laukia tikrai neeilinis reginys“, – kalbėjo „Prelegentų“ komandos atstovas Linas Zareckas-Choras.

Šiemet į „Panemunės“ komandą susijungė Vičiūnų, Rokų ir Panemunės mikrorajono sporto mėgėjai, o „Prelegentų“ futbolo klubui atstovaus Martynas Starkus, Marijonas Mikutavičius, Linas Zareckas-Choras, Vytaras Radzevičius, Gidonas Šapiro-Bilas, Edgaras Jankauskas, Tomas Ražanauskas ir kitos pramogų pasaulio žvaigždės.

Tiesa, jau antrus metus „Panemunės“ ir „Prelegentų“ komandų futbolininkus pasitiks moderniai atnaujintas ir profesionaliam futbolui pritaikytas Vaidoto g. 11 esantis stadionas.

„Panemunės“ ir „Prelegentų“ futbolo klubų varžybos vyks rugpjūčio 18 d., sekmadienį, 14 val. Vaidoto g. 11 esančios mokyklos stadione. Komandas palaikyti kviečiami visi kauniečiai ir miesto svečiai.1

GALERIJA

  • Futbolo stadione – tradicinės Kauno „Panemunės“ ir Vilniaus „Prelegentų“ rungtynės
  • Futbolo stadione – tradicinės Kauno „Panemunės“ ir Vilniaus „Prelegentų“ rungtynės
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

et

Vincas kvailiau atrodo,kad pievas rašo

Vincas Kateiva

Radzevičius futbolą žaidžia ? Piarščikas nelaimingas. Jis batų raištelių per pilvą užsiryšti nebegali, o čia piarinasi durnelis...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS