Gyvo garso koncerte Pažaislyje – ryškiausi visų laikų L. Adomaičio muzikiniai perlai | Diena.lt

GYVO GARSO KONCERTE PAŽAISLYJE – RYŠKIAUSI VISŲ LAIKŲ L. ADOMAIČIO MUZIKINIAI PERLAI

  • 0

Rugsėjo 2 d., 19 val. Pažaislio liepų alėjos vakaruose finalinį projekto koncertą surengs atlikėjas, smuikininkas, kompozitorius, aranžuotojas, muzikos prodiuseris, garso režisūros dėstytojas ir savo srities profesionalas – Linas Adomaitis.

Gyvo garso koncerte atlikėjas pasirodys su ritmo grupe: Mindaugas Balčiūnas – klavišiniai, Paulius Volkovas – gitara, Paulius Vaicekauskas – bosinė gitara, Vaidas Kasparavičius – mušamieji, Akmėja Brūzgė ir Vaiva Venslovienė – pritariamieji vokalai.

Geriausių dainų programa yra patikrinta daugelio festivalių scenų. Šiame koncerte klausytojai bus maloniai nustebinti, kaip jautriai ir preciziškai, akomponuojant ritmo grupei, Linas atliks ryškiausius visų laikų savo muzikinius perlus.

Pasirinktas repertuaras atskleis dar vieną L. Adomaičio ypatingą savybę – jis geba valdyti įvairiausių žanrų muziką. Tai, ko gero, ir yra stipriausias profesionalo bruožas.

Scenoje Linas jau daugiau nei 20 metų, tačiau, nepaisant šio fakto, jis kiekvieną kartą stengiasi nustebinti savo klausytojus. Vis nauji ir kitokie koncertai, darbas su įvairiais Lietuvos orkestrais, naujos dainų aranžuotės, nauji albumai, toliau rašomi nauji kūriniai, dėstymas KTU, kelionių laida, leidžiamos vinilinės plokštelės, o kur dar sėkmingas turas šalies arenose „Vandenynai“ drauge su LVSO ir artėjantis turas su Naujųjų idėjų kameriniu orkestru šių metų žiemą.

L. Adomaičio sceninio žavesio ir energijos paslaptis žiūrovai galės įminti paskutiniame projekto „Pažaislio liepų alėjos vakarai“ koncerte.

Organizatoriai primena, kad renginyje būtina dėvėti kaukes ir laikytis 1 metro atstumų tarp klausytojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS