Kaune atsiras nauja kūrybos erdvė jaunimui | Diena.lt

KAUNE ATSIRAS NAUJA KŪRYBOS ERDVĖ JAUNIMUI

Ketvirtadienio vakarą Žaliakalnyje, Kauno miesto muziejaus M. ir K. Petrauskų skyriuje, duris atvers nauja bendros kūrybos erdvė aktyviam jaunimui.

Kaip teigiama Kauno miesto savivaldybės įsteigto miesto muziejaus pranešime, čia bus galima užsiimti kūrybine veikla, pasikviesti mėgstamiausius muzikos atlikėjus bei aktorius, rengti filmų peržiūras, kūrybos dirbtuves, mainytuvių vakarus ar plokštelių klausymosi sesijas. Kas antrą ketvirtadienį jaunų aktyvių kauniečių bei jų svečių viešnagės muziejuje valandos bus ilgesnės nei įprastai, – veiklos vyks iki 21 valandos.

Kauno miesto muziejaus M. ir K. Petrauskų skyriaus jaunimo erdvė kasmet turės vis kitą įkvepiančio žmogaus ar įvykio tematiką. Šie metai skirti kompozitoriui Juozui Naujaliui, minimos 150-osios jo gimimo metinės. Todėl čia vyraus ne tik muzika, bet ir daugybė įvairių veiklų, kuriomis užsiėmė šioji didi asmenybė.

Pasak muziejaus atstovų, šį ketvirtadienį į pirmąjį pokalbį su Kauno jaunimu pakviesti lietuvių elektroninės muzikos grupės „Golden Parazyth“ nariai Giedrius Širka ir Aurimas Vilkišius. Taip pat – muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys. Renginio metu lankytojai galės siūlyti ir išrinkti jaunimo erdvės muziejuje pavadinimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Gintautas

Labai įdomi ir naudinga ( pažintine prasme ) iniciatyva !!! Nuoširdus Ačiū visiems kurie sugalvojo ir įgyvendino tokią puikią įdėją Kaune !!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS