Kaune koncertuos „8 Kambarys“: paminės 10 naktinio klubo „Taboo“ sezono atidarymą | Diena.lt

KAUNE KONCERTUOS „8 KAMBARYS“: PAMINĖS 10 NAKTINIO KLUBO „TABOO“ SEZONO ATIDARYMĄ

  • 2

Nuo miesto neatsiejama dalimi tapę „Taboo“ klubas ir „Kauno vasaros terasa“ žengia į naują, dešimtąjį sezoną. Turbūt nėra nė vieno kauniečio, kuris nesirgtų už „Žalgirį“, nė vieno kauniečio, kuris nebūtų ėjęs Laisvės alėja, na, o su Kauno naktiniu gyvenimu labiausiai asocijuojasi „Taboo“ klubo vardas. Tai vienas iš seniausiai mieste veikiančių naktinių klubų.

Vykusių renginių gausa ir sekėjų skaičius – iškalbingi

2015 m. atidarytas, „Taboo“ surengė daugiau kaip 1 000 vakarėlių, daugiau kaip 300 koncertų ir daugiau kaip 100 afterparty renginių. Čia apsilankė daugiau kaip 100 tūkst. žmonių. Ne ką mažiau įspūdingi skaičiai ir socialiniuose tinkluose – „Taboo“ klubą, „Kauno vasaros terasą“ ir „Pilies sodą“ seka daugiau nei 130 tūkst. sekėjų. Tokie skaičiai lemia, kad ši vieta yra ir nuomonės formuotojas.

 

 

„Taboo“ klube ir „Kauno vasaros terasoje“ yra koncertavę labai daug Lietuvos ir ne tik įžymybių: Justinas Jarutis, OG Version, Linas Adomaitis, Beatrich, Vaidas Baumila, Martynas Kavaliauskas ir daugelis kitų. Už didžėjaus pulto stovėjo tokios pasaulinės žvaigždės kaip Darude, Sonique, Kate Shoo ir kt.

 

 

Sausio 12 d. čia koncertuos „8 Kambarys“

„Taboo“ klubo komanda ilgai svarstė, kaip atidaryti savo jubiliejinį dešimtąjį sezoną ir kokį svečią šia proga pasikviesti. Po diskusijų pasirinkta itin populiari Lietuvos grupė – „8 Kambarys“, kurios gerbėjų auditorija labai plati – nuo jaunimo iki vyresnio amžiaus žmonių. Taigi atšvęsti dešimtąjį „Taboo“ klubo sezoną sausio 12 d. 22 val. kviečiami visi miestiečiai, mėgstantys naktinį gyvenimą, „8 Kambarį“ ir ne tik.

E. Sabaliauskaitės nuotr. 

„8 Kambarys“ – Lietuvos hiphopo grupė, kurią sudaro du nariai: Karolis Talutis (Talaz) ir Deividas Alejūnas (Corsalis). Visai neseniai, 2023-aisiais, grupė taip pat atšventė dešimties metų jubiliejų. 2013 m. rudenį susikūrusi grupė „8 Kambarys“ karjerą pradėjo nuosavoje įrašų studijoje, kur daug ir ilgai dirbo, kol atrado savitą muzikos skambesį. Sujungę savo solo kūrinius, Talaz ir Corsalis pradėjo rengti koncertus repo muzikos vakarėliuose, pasirodydavo nedidelių miestelių klubuose ir baruose. 2020-aisiais surengė didžiausią hiphopo koncertą Lietuvoje ir surinko sausakimšą „Žalgirio“ areną.

 

 

Per šį grupės „8 Kambarys“ gyvavimo dešimtmetį atlikėjai buvo nominuoti ne vienam apdovanojimui įvairiuose Lietuvos muzikos renginiuose, sukūrė ir išleido daugybę kūrinių, kurie tapo Lietuvos hitais. Žymiausi ir daugiausia perklausų „Youtube“ platformoje surinkę kūriniai: 12 mln. kartų perklausytas „8 Kambario“ ir Niko Bariso – „Ieškau“, daugiau nei 8 mln. – su Vidu Bareikiu išleista daina „Ežero dugne“, daugiau kaip 6 mln. – jų pačių kūrinys „Manęs nesužavėjai“.

Jau sausio 12-ąją grupė „8 Kambarys“ pasirodys Kaune, „Taboo“ klube.

GALERIJA

  • Kaune koncertuos „8 Kambarys“: paminės 10 naktinio klubo „Taboo“ sezono atidarymą
  • Kaune koncertuos „8 Kambarys“: paminės 10 naktinio klubo „Taboo“ sezono atidarymą
E. Sabaliauskaitės, M. Stankaičio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

baumilos kolegos

Koks kambarys (panašu į sušiktą garažą) tokia ir muzika.

Tai

Vieni koncertuos ar ir 6 palata?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS