Kauno mažajame teatre „Bestuburiada“ atskleis sėkmės kainą | Diena.lt

KAUNO MAŽAJAME TEATRE „BESTUBURIADA“ ATSKLEIS SĖKMĖS KAINĄ

  • 0

Spalio 13, 14 dienomis Kauno mažasis teatras pristato premjerą – Ingrid Lausund „Bestuburiadą“.

Turbūt kiekvienam artima situacija, kai laukiame prie boso durų pokalbio, kuris gali nulemti tolimesnį mūsų gyvenimą. Spektaklyje pateikiamos komiškos personažų istorijos: kiekvieną dieną, nuo ryto iki vakaro laukiantys savo eilės, repetuojantys kalbas, skaičiuojantys žingsnius iki boso stalo ir iš paskutiniųjų besistengiantys sugniuždyti kolegas. Jie pasiryžę prisitaikyti prie bet kokių aplinkybių, jie gali viską ištverti. Jų pastangos graudžiai juokingos, jie seniai jau pamiršo tikrąjį savo laukimo tikslą bei prasmę, bet tiki, kad vieną dieną didelis stebuklas pagaliau pakeis mažus jų gyvenimus.

„Ši pjesė ne tik apie laukimą prie viršininko durų. Tai spektaklis apie visų mūsų kasdienę kovą už save, apie tikėjimą savo sėkme ir galų gale – apie tos sėkmės skonį ir kainą.

„Bestuburiada“ atveria nefasadinę sėkmės istorijų ir sėkmingai susiklosčiusių karjerų pusę“, – apie spektaklį pasakojo jo režisierius Darius Rabašauskas. Jo teigimu, ši pjesė tokia pat žemiška ir komiška, kaip ir mūsų pačių kasdienybė.

GALERIJA

  • Kauno mažajame teatre „Bestuburiada“ atskleis sėkmės kainą
  • Kauno mažajame teatre „Bestuburiada“ atskleis sėkmės kainą
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS