Kauno rajone – bendruomeniškumo šventė upių pakrantėse | Diena.lt

KAUNO RAJONE – BENDRUOMENIŠKUMO ŠVENTĖ UPIŲ PAKRANTĖSE

Kauno rajono teritorijoje, ties Lapėmis, šeštadienio vidurdienį prasidės „Kaunas 2022“ projekto komandos organizuojamas didysis „Švęskime upę!“ renginys.

Organizatorių teigimu, tai – pačių miestiečių kuriamas renginys, drauge plaukiant baidarėmis, pripučiamais plaustais, irklentėmis, kitomis vandens transporto priemonėmis.

Finišą pasiekti numatyta Kauno mieste, netoli Lampėdžių tilto, kur Veršvos upelis įteka į Nemuną. Įdomu ir tai, kad patogiu dviračių taku palei upę prie švenčiančiųjų galės prisijungti visi, kam patogu dviračiais, riedučiais, paspirtukais ir pėstute.

Kauno miesto savivaldybės nuotr.

Kultūra, menas, sportas, bendruomeniškumas šią dieną sutilps upių pakrantėse. Sukurtuose taškuose – pakrančių erdvėse – vyks įvairios iniciatyvos, renginiai ir žaidimai, o tuos taškus, beje, galima pasiekti ir dviračiais, ir pėstute. Tai bus išsipildžiusios „Švęskime upę“ renginio dalyvių pasiūlytos ir drauge įgyvendintos idėjos, taip pat – šeimų, kaimynų, bičiulių iškylos, renginio esmę paaiškino šventės rengėjai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

keturi komentarai

- ir vis keturi iš ligonių lūpų . Aūūū , veryga , imkitės savo pacientų, tikrai dabar ne korona jiems pavojingiausia liga :(

J

Tai koronovirusas plinta nenusakomu greiciu o cia tik sventes galvoje manau turetu but istatymu nustatyta kas organizatoriai svenciu ir jeigu virusas isplito sventeje tai jie ir turetu atsakyt pilnai kitaip nesuprasciau kas cia tokio atsitiktu jeigu sios sventes nebutu

...,megstu ir suGEBU paKALBETI...

jeigu TAIP neBUTU argi KAS MAN!!! LEISTU???... TASKAS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS