Kauno V. Kudirkos viešosios bibliotekos direktorei – garbingas apdovanojimas | Diena.lt

KAUNO V. KUDIRKOS VIEŠOSIOS BIBLIOTEKOS DIREKTOREI – GARBINGAS APDOVANOJIMAS

  • 2

Kauno Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos direktorė Nomeda Domeikienė apdovanota ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ Riterio kryžiumi.

N. Domeikienė – aktyvi kultūrinės veiklos, inovatyvių sprendimų, skatinančių šalies viešųjų bibliotekų pažangą, puoselėtoja.

Atsižvelgiant į pandeminę situaciją, apdovanojimai šiemet buvo rengiami nuotoliniu būdu ir transliuojami per LRT televiziją.

Pasibaigus pandemijai ir karantino ribojimams, visi apdovanotieji bus pakviesti į Lietuvos Respublikos Prezidento rūmus, kur apdovanojimai bus įteikiami gyvai.

Primename, kad Vasario 16-ąją, Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda už nuopelnus Lietuvai, už jos vardo garsinimą pasaulyje Lietuvos valstybės ordinais ir medaliais apdovanojo labiausiai mūsų šaliai nusipelniusius asmenis – įvairių profesijų ir skirtingų biografijų žmones: iškilius kultūros, visuomenės veikėjus, mokslininkus, ištikimus Lietuvos draugus užsienyje, taip pat tuos, kurie rizikavo gyvybe, gindami savo šalį ar gelbėdami žmones.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

puiku

Tikrai nežinau ir nesvarstysiu nusipelnė ar ne. Aš nuoširdžiai džiaugiuosi, kad atkreiptas dėmesys į kultūros sritį. Kuo daugiau dėmesio bus skiriama kultūrai - tuo šviesesnis bus pasaulis.

zuikis pyuukis

Na va kaip pas mus. Apdovanojamo tik direktoriai: poliklinikos direktorius, GMP direktorius, bibliotekos direktorius. Bet darbus juk nudirba eiliniai, tiesa? Tik apdovanojimai direktoriams...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS