Nemuno saloje atidaroma nauja renginių ir koncertų erdvė | Diena.lt

NEMUNO SALOJE ATIDAROMA NAUJA RENGINIŲ IR KONCERTŲ ERDVĖ

  • 2

Sudėtingiausiomis karantino sąlygomis Paluknio aerodrome vykusį gyvų koncertų ciklą „Drive In Live“ uždarė sėkmingas Lino Adomaičio koncertas. Unikalų projektą organizavusi komanda jau šį savaitgalį persikelia į Nemuno salą prie Kauno „Žalgirio“ arenos.

Šiandien čia startuoja nauja pramogų erdvė – „Pakrantė“, kurioje penktadieniais-sekmadieniais lankytojų lauks maisto furgonai, muzika, vaikų erdvės bei įvairiausios pramogos. Būtent šioje erdvėje rytoj (šeštadienį, birželio 6 d.) ir prasidės naujasis „Drive In Live“ organizatorių komandos projektas „Pakrantė LIVE“, kuriame visai vasarai numatomi įspūdingi koncertai. Pirmasis jų – grupės „Saulės kliošas“, švenčiančios 20-ąjį gimtadienį, todėl jubiliejinis koncertas bus ypatingas.

„Kadangi į „Pakrantė LIVE“ serijos koncertus galime parduoti labai mažai bilietų, galima juos pavadinti VIP koncertais, kuriuose dalyvauti galės tik patys pirmieji, suskubę pasinaudoti proga po atviru dangumi išgirsti atlikėjų koncertus. Be to, bus galimybė įsigyti VIP bilietus prie staliukų, VIP ložėse. Planuojame, kad čia vyks ne tik koncertai, bet ir įvairaus formato renginiai, pokalbių šou. Esame pasiruošę priimti ir privataus sektoriaus įmones, kitus klientus, norinčius paminėti vasarą ir pasinaudoti infrastruktūra, kuri įkurta unikalioje vietoje – Nemuno saloje, prie upės vingio. Kas gali būti geriau nei vasaros vakaras, artimųjų ir draugų rate, klausantis mėgiamos muzikos? Saulėlydžiui dažant Nemuno krantus?“ – retoriškai klausė A. Trofimovas.

Projekto privalumais džiaugėsi ir „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo skyriaus vadovas Mantas Vedrickas.

„Kadangi esame pačiame miesto centre, salą paprasta pasiekti viešuoju transportu. O atvykusieji nuosavais automobiliais galės parkuotis arenos aikštelėse, telefonais atsisiuntę parkingo programėlę. Pirmas 3 valandas – nemokamai. Saugiai palikus automobilį, galima bus lengvai pasiekti „Pakrantė LIVE“ koncerto zoną ir įsitaisyti prie staliukų ar susirasti kitą patogią vietą. Ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais nuo 11.30 val. iki vakaro „Pakrantė“ galės priimti didesnį srautą žmonių, o vakarais vyksiantys gyvos muzikos koncertai – tiek, kiek leidžia Vyriausybės karantino sprendimai: kol kas – iki 300 žmonių, vėliau – galbūt 500, 700 ir 900 lankytojų.“

Organizatoriai tiki „Pakrantė LIVE“ projektu, nors skeptikų, anot jų, yra visada. Apie projektų ypatumus trumpai pasidalino iniciatorius A. Trofimovas.

„Kai mintyse gimė idėja organizuoti „karantininius“ koncertus ir šios minties vedami mes atsidūrėme Paluknio aerodrome, daug kas sukiojo pirštą prie smilkinio. Sakė, kad keistas ir rizikingas sumanymas žmonėms transliuoti koncertus gyvai per radiją, vaizdą scenoje stebint iš automobilių, – pasakojo „Showart“ vadovas A. Trofimovas. Tačiau dabar galime tvirtai pasakyti, kad džiaugiamės nepabijoję įgyvendinti savo drąsius ir kokybės požiūriu bekompromisius tikslus. Ko gero, tam pritars visos „Drive In Live“ koncertavusios grupės, o jų turėjome pačių įvairiausių – nuo Giedrės ir „G&G Sindikato“ iki Donato Montvydo ir „Happyendless“.

Esame labai dėkingi visiems, drauge kūrusiems beprotišką muzikos šventę Vilniaus aeroklubo teritorijoje Paluknyje. Pavasario sezoną užbaigėme aukštai iškelta galva. O dabar sutelkiame dėmesį į Kaune vyksiančius vasaros koncertus „Pakrantė LIVE“, kuriuos organizuojame drauge su NGR servisu ir „Žalgirio“ arena. Ir šįkart koncertai vyks jau nebe automobiliuose, o po atviru dangumi, tradiciniu formatu.“

Po „Pakrantė LIVE“ sezono starto su „Saulės kliošu“, birželio 12 d. pasirodymų seriją pratęs „Baltasis kiras“, birželio 13 d. – Giedrė, birželio 20 d. – Junior a. Vėlesnė koncertų programa bus pristatyta netrukus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Hm

triukšmas miesto centre ir tiek, kurį priversti girdėti ne tik gerbejai. Kas gali būti geriau?

Žilvinas Ručys

tik kažkodėl dainų slėnis kurio supuve suoliukai išmainyti į pelningą vietą , niekaip niekuo neatsidaro ,tik valstybei padaryta didžiulė finansinė žala .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS