Netikėtai atšauktas garsios roko grupės DDT koncertas „Žalgirio“ arenoje | Diena.lt

NETIKĖTAI ATŠAUKTAS GARSIOS ROKO GRUPĖS DDT KONCERTAS „ŽALGIRIO“ ARENOJE

Kauniečiai, šeštadienio vakarą ketinę praleisti Kauno „Žalgirio“ arenoje svaiginami roko ritmų, turi keisti planus. Legendinės roko grupės DDT šiemet jie nebeišvys.

Kauniečiai, šeštadienio vakarą ketinę praleisti Kauno „Žalgirio“ arenoje svaiginami roko ritmų, turi keisti planus. Legendinės roko grupės DDT šiemet jie nebeišvys. Pasirodymas nukeltas į kovo 10-ąją.

Muzikantų iš Rusijos planus pakeitė rimtos vieno iš grupės narių sveikatos problemos, dėl kurių visi jų koncertai atšaukiami iki kovo mėnesio. Neoficialiais duomenimis, po prieš keletą dienų Rygoje vykusio koncerto grupės būgnininkui diagnozuotas meningitas.

„Deja, tai tiesa. Muzikantai turi bėdų sveikatos, todėl mažiausiai iki pavasario Lietuvoje nekoncertuos“, – patvirtino koncertą organizuojančios agentūros „Makroconcert“ atstovės.

Prieš tai koncertas buvo nukeltas iš lapkričio 29 d. į 30-ąją. Tąsyk buvo pranešta, jog tai daroma dėl techninių priežasčių. Lapkričio 29-osios vakarą „Žalgirio“ arenoje vyks itin svarbios Eurolygos rungtynės tarp „Žalgirio“ ir Milano „Emporio Armani“ krepšininkų.

Nepaisant pirminių permainų, kauniečiai aktyviai pirko bilietus, kainavusius nuo 120 iki 180 litų. Ne vienas jų specialiai dėl DDT pasirodymo ketino trumpam grįžti iš užsienio. Organizatorių teigimu, visi bilietai liks galioti, jų keisti nereikia. Tačiau visiems norintiems, pinigai už bilietus bus grąžinti. Bilietus galima grąžinti bet kurioje „Bilietai LT“ kasoje, išskyrus „Maxima“ informacijos skyriuose esančias kasas,  iki sausio 1 d. 19 val.

Vieninteliame šiemet planuotame savo pasirodyme mūsų šalyje, rusai ketino surengti išskirtinį šou. Beveik tris dešimtmečius aktyviai muzikuojantys roko veteranai su charizmatiškuoju Jurijumi Ševčiuku priešakyje žadėjo publikai pristatyti 2011 rudenį sukurtą naują programą „Kitaip“. Po įspūdingų pirmųjų pristatymų roko šou buvo pavadintas geriausiu visų laikų Rusijos muzikos grupės pasirodymu. Su šia programa grupė koncertuoja tik didžiausiuose Rusijos arenose. Techninę įrangą į Lietuvą turėjo atgabenti trys krovininiai automobiliai.

Koncertas turėjo būti bus įgarsintas „D&B Sound System“ garso sistema, vaizdo projekcijomis rūpinosi vokiečių specialistai. Kiekvienai dainai grupė yra nufilmavusi klipus, kurie rodomi ant milžiniško ekrano.

DDT per daugiau nei tris dešimtmečius trunkančią karjerą sulaukė ne tik daugybės apdovanojimų, bet ir sankcijų už reiškiamą kritišką požiūrį į Rusijos valdžią.

 

GALERIJA

  • Netikėtai atšauktas garsios roko grupės DDT koncertas „Žalgirio“ arenoje
  • Netikėtai atšauktas garsios roko grupės DDT koncertas „Žalgirio“ arenoje
  • Netikėtai atšauktas garsios roko grupės DDT koncertas „Žalgirio“ arenoje
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

-------?

ne kovo 10 d. Lietuvoje, o kovo 11 d. Baltarusijoje.

Vilnius

Gerai parašyta, "Kauniečiai, šeštadienio vakarą ketinę praleisti Kauno „Žalgirio“ arenoje svaiginami roko ritmų..." O tai iš visos Lietuvos, gal dar ir Baltarusijos liaudis rinkosi, ir nusivylę sliūkino šalin... Tikrai organizatoriai Š sumalė ... nieko nepadarysi LIETUVA

-----

O didesnės reklamos,tarkim "Lietuvos ryte",per televiziją,radiją,paskelbt negalėjo ,kad koncertas nukeliamas? Arenoje prie kasų pakabintas skelbimukas,net neapšviestas...žmonės net paskaityti normaliai negalėjo.Galėjo bent pasivarginti ir apšviesti,jei jau kitom informavimo priemonėm pataupė.Nėra ką ir bepridurti,absurdas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS