Orientacinis žaidimas visai šeimai „Vaikų Velykėlės Kaune“ | Diena.lt

ORIENTACINIS ŽAIDIMAS VISAI ŠEIMAI „VAIKŲ VELYKĖLĖS KAUNE“

  • 0

Balandžio  4–11 dienomis  Kauno tautinės kultūros centras dovanoja kauniečiams bei miesto svečiams išskirtinę galimybę dalyvauti nemokamame orientaciniame žaidime visai šeimai „Vaikų Velykėlės Kaune“.

Tai smagus žaidimas Kauno mieste po atviru dangumi. Organizatoriai kviečia gyvai pasivaikščioti po pavasarišką senamiestį, sekant mobiliosios programėlės nuorodas, atliekant užduotis. Pradėti savo nuotykį  galite tik atvykę į starto vietą jums patogiu laiku bei prisijungę mobiliuoju telefonu prie žaidimo internetinio puslapio su specialiu kodu, kurį  gausite nurodytu elektroniniu paštu. Po prisijungimo bendrausite su virtualiu paukštuku mobiliojo telefono pagalba, kuris lydės komandą viso žaidimo metu. Žaidime atrasite netikėtų Kauno miesto ženklų, sužinosite daugiau apie Velykų papročius, atskleisite margučių raštus, pasisemsite daugybę gerų emocijų, o svarbiausia – gerai praleisite laiką su šeima.

Kauno tautinės kultūros centro nuotr.

Registruotis galima čia.

Žaidimas prasidės atvykus į starto vietą prie Kauno pilies ir įvedus el. laiške gautą kodą;

Žaidimo datos – balandžio 4–11 d. (sekmadienis-sekmadienis);

Žaidėjai – rekomenduojama susiburti į komandas. Laikantis karantino sąlygų, žaidime gali dalyvauti pavieniai asmenys, šeima  arba dviejų namų ūkio nariai;

Žaidimo startas – Kauno pilies prieigos, Pilies g. 17, Kaunas 44275;

Laikas – startuoti galima žaidėjams patogiu laiku;

Žaidimo trukmė – žaisti galima tiek laiko, kiek tik norisi. Su vienu prisijungimu galima dalyvauti vieną kartą. Žaidimas sudarytas iš 12 užduočių, maršrutas iki 3 km.;

Judėjimas – pėsčiomis;

Kaina – nemokama;

Daugiausiai balų surinkusieji žaidėjai bus apdovanoti atminimo suvenyrais. Su laimėtojais susieksime registracijoje nurodytu el. p. ir nurodysime suvenyrų atsiėmimo laiką ir vietą.

Daugiau informacijos galima rasti čia

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS