Paroda „Kauno autodienos 2014“: atverstos dar ne visos kortos | Diena.lt

PARODA „KAUNO AUTODIENOS 2014“: ATVERSTOS DAR NE VISOS KORTOS

  • 0

Kas dvejus metus vykstančios specializuotos automobilių, serviso įrangos, autodetalių ir paslaugų parodos „Kauno autodienos 2014“ pasiilgo ne tik lankytojai, joje naujienas nekantrauja pristatyti ir rinkos dalyviai.

Kas dvejus metus vykstančios specializuotos automobilių, serviso įrangos, autodetalių ir paslaugų parodos „Kauno autodienos 2014“ pasiilgo ne tik lankytojai, joje naujienas nekantrauja pristatyti ir rinkos dalyviai. 

Šiuo metu pasiruošimas parodai, kuri vyks rugsėjo 19-21 dienomis Kauno "Žalgirio" arenoje, pačiame įkarštyje. 12-tą kartą parodą organizuojantis „Ekspozicijų centras“ jau baigia išnuomoti geriausias parodos vietas šių metų dalyviams. Tikimasi, kad parodą šiemet aplankys ne mažiau lankytojų nei prieš porą metų – apie 30 tūkstančių.

Iš visų „Ekspozicijų centro“ organizuojamų parodų paroda „Kauno autodienos“ bene labiausiai atspindi parodos koncepciją – daugumą eksponatų galima ne tik pamatyti, bet ir išbandyti.

„Automobilių rinkos produktai pasižymi tuo, kad prieš juos įsigydami potencialūs pirkėjai nori prie jų prisiliesti, pajusti vairavimo komfortą, susipažinti su įdiegtomis naujovėmis bei technologiniais sprendimais, pasitarti ir pasikonsultuoti su kvalifikuotais specialistais“, – sako Erikas Piskunovas, „Ekspozicijų centro“ generalinis direktorius.

Pasak jo, šiemet tokius pirkinius planuojantys vairuotojai rudenį turės unikalią galimybę su pagrindinėmis automobilių rinkos naujienomis susipažinti po vienu stogu ir priimti gerai pamatuotus sprendimus. Vartotojams naujienas žada pristatyti didžiausi Lietuvoje veikiantys automobilių salonai.

Paroda bus įdomi ne tik besidominantiems naujausiais automobilių modeliais, joje taip pat bus galima susipažinti su motociklų, padangų, autodetalių  bei serviso įrangos naujovėmis.

„Praėjusieji metai Lietuvoje buvo rekordiniai pagal automobilių pirkimo pardavimų sandorių skaičių nuo 2008 m. Vien per pirmąjį šių metų pusmetį naujų automobilių registravimas Lietuvoje išaugo 22 proc. Atsigavusi automobilių rinka atsispindi ir mūsų organizuojamoje parodoje – joje naujienas pristatys pagrindiniai šios rinkos dalyviai“, – pažymi E. Piskunovas.

Kaip ir prieš kiekvieną premjerą – automobilių salonai parodoje pristatomas naujienas kol kas laiko paslaptyje, konkretūs automobilių modeliai paaiškės rudeniop. 

Parodos organizatoriai pasirūpino, kad šalia "Žalgirio" arenos specialiai tam įrengtoje „Test drive“ zonoje lankytojai turėtų galimybę išbandyti patikusius automobilius. Nepamiršti automobilių sporto gerbėjai – antrąją parodos dieną, rugsėjo 20-ąją, nuo "Žalgirio" arenos startuos 41-ojo ralio „Kauno ruduo 2014“ ekipažai. Parodos renginių programoje taip pat numatyta saugaus eismo akcija, Kauno teritorinės muitinės programa ir kitos pramogos.

Daugiau informacijos – www.expo.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS