Prieš koncertą Kaune – E. Dragūno įspėjimas: kad nebūtų problemų | Diena.lt

PRIEŠ KONCERTĄ KAUNE – E. DRAGŪNO ĮSPĖJIMAS: KAD NEBŪTŲ PROBLEMŲ

  • 37

Artėjant rugpjūčio 26-ajai, kai Kauno Dariaus ir Girėno stadione vyks didžiausias visų laikų „Sel“ koncertas, Egidijus Dragūnas feisbuke pasidalijo gerbėjams aktualia informacija.

„Laba diena, aš turiu info jums: į renginį 26 dieną iš Vilniaus į Kauną vyks papildomas traukinys, kuris važiuos iš Vilniaus ir grįš 1 val. nakties. Čia – specialiai jums“, – vaizdo įraše kalbėjo dainininkas.

E. Dragūnas akcentavo – koncerte bus daug žmonių, todėl atvykę automobiliais gali susidurti su vietos trūkumu juos statant. „Automobilius parkuokite kažkur toliau ir pasilikite laiko rezervo, kad pėsčiomis galėtumėte pasiekti stadioną“, – patarė atlikėjas.

Taip pat E. Dragūnas pabrėžė, kad neblaivūs asmenys į stadioną nebus įleidžiami. „Ten bus ir vaikų. Ateikite blaivūs – aš jus įspėjau, kad po to nebūtų problemų“, – patarė Selas.

 

 

Primename, žadama, kad rugpjūčio 26 d. drebės ne tik Kauno Dariaus ir Girėno stadionas, bet ir visos miesto apylinkės, nes organizuojamas SEL koncertas savo masteliu žada pranokti visus iki šiol Lietuvoje vykusius renginius.

Planuojama, kad į šou susirinkę 40 tūkstančių gerbėjų išvys išties įspūdingą reginį. „Jei anksčiau kalbėdavome apie grandiozinius koncertus arenose, tai dabar jau galime sakyti, kad Kaune vyksiantis SEL pasirodymas bus didžiausias šou lietuviškos muzikos istorijoje. Jo sąmata – net pusė milijono eurų“, – intrigavo E. Dragūnas.

Rašyti komentarą
Komentarai (37)

Tai bent

Dragūnas į savo koncertą net papildomą traukinio maršrutą parūpino, svarbiausia, kad nebūtų pažeidimų su fejerverkais panašiai kaip Vilniuje Vingio parke.

mumu

O TU BUSI BLAIVAS?

salo

reiškia gert negalima, tik uostyt?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS