Simona ir Jonas Nainiai kviečia šunų mylėtojus ir jų augintinius į specialų renginį „Megoje“ | Diena.lt

SIMONA IR JONAS NAINIAI KVIEČIA ŠUNŲ MYLĖTOJUS IR JŲ AUGINTINIUS Į SPECIALŲ RENGINĮ „MEGOJE“

  • 28

Nemokamų vasaros renginių fiesta prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ tęsiasi! Jau šį trečiadienį (liepos 10 d.) centrinė PLC „Mega“ aikštė taps šunų mylėtojų ir jų augintinių susitikimo vieta – čia vyks specialiai jiems skirtas renginys „MEGA vasara | keturkojų susitikimas“. Jį ves ir augintinių šeimininkus bei savo sričių profesionalus kalbins Simona ir Jonas Nainiai, kurie ir patys augina tris nuostabius šunis – Nunu, Lulu ir Bruno. Atvykti į „Megą“ kviečiama jau nuo 16 val., nes čia netrūks pramogų nei augintiniams, nei jų šeimininkams.

„Tikite, kad šuo – geriausias žmogaus draugas? Susitikite su savo bendraminčiais „Megoje“, kur plačiai atveriame duris šunų šeimininkams, jų augintiniams ir tiems, kurie dar tik nedrąsiai pasvajoja, kad šuniuką norėtų įsigyti ir jie. Renginyje viskas bus apie augintinių sveikatą, dresūrą ir meilę jiems“, – sakė PLC „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

Renginio programa vis dar pildoma, tačiau jau dabar žinoma, kad nuo 16 val. centrinėje „Megos“ aikštėje bus atverta gyvūnų prekių parduotuvių tinklo KIKA įrengta erdvė, čia lauks skanėstai augintiniams ir kitos pramogos.

Organizatorių nuotr. 

Naudojantis fotoveidrodžiu, bus galima įsiamžinti su savo augintiniu, akimirksniu atsispausdinti šią nuotrauką ar gauti skaitmeninę jos kopiją patogiam dalijimuisi socialiniuose tinkluose. Savo erdvę centrinėje aikštėje turės ir šunų prieglauda „Penkta koja“. Joje bus įkurdinta namų ir mylinčios šeimos ieškančių beglobių šunų nuotraukų paroda, bus galima sužinoti, kokios pagalbos daiktais, be konservuoto ar sauso maisto, dažniausiai prireikia tik iš žmonių gerumo gyvuojančioms šunų prieglaudoms.

Organizatorių nuotr.

Staigmenų, netikėtumų ir pramogų taip pat ruošia ir renginio rėmėjai – klinika „Rumina Vet“, kuri kvies patikrinti augintinių sveikatą, konsultuos aktualiais klausimais, susijusiais su augintinių savijauta. Į renginį jie atskubės greitosios šunų medicinos pagalbos automobiliu.

Nuo 18 val. S. ir J. Nainiai šunų augintojams ir jų mylėtojams rūpimais klausimais kalbėsis su veterinaru, prieglaudos „Penkta koja“ atstovais ir šunų trenere Skaiste Skibiniauskiene. O nuo 19 val. šunų šeimininkai su savo augintiniais bus kviečiami dalyvauti dresūros pamokoje ir sužinoti, kaip lengvai ir efektyviai dresuoti augintinį.

Organizatorių nuotr.

Renginio „MEGA vasara | keturkojų susitikimas“ programos pabaiga numatoma 20.30 val. Su šunimi į šį renginį atvykti rekomenduojama, jei jis nėra itin jautrus, baikštus, mėgsta kitų žmonių ir šunų draugiją. Be to, norint, kad visi renginio dalyviai ir jų augintiniai jaustųsi saugiai, patariama nepamiršti pavadėlio ir kitų privalomų priemonių viešoms erdvėms.

Organizatorių nuotr.

„Primename, kad šiuo metu „Megoje“ vyksta ir vasaros sezono prekių išpardavimas, todėl pas mus pravartu užsukti ne tik pramogų, bet ir pirkinių. Juolab kad nuolaidos išpardavimo metu siekia net iki 50 procentų. Pramogauti „Megoje“ galima ne tik trečiadieniais ir ne tik centrinėje aikštėje, bet ir septynias dienas per savaitę kitose mūsų erdvėse, tokiose kaip vaikų edukacinis centras „CurioCity“,mini golfo aikštynas „Jungle Monkeyz“, „Cinamon“ kino centras, kontaktinis zoologijos sodas „Zoo Park“, boulingo ir biliardo namai „Strike House“ ir kt., ar tiesiog pasisveikatinti „Bambino SPA“ kineziterapijos klinikoje“, – sakė L. Binderis.

Primename, kad PLC „Mega“ nemokamus įvairios tematikos vasaros renginius planuoja organizuoti kiekvieną trečiadienio vakarą. Artėjant renginio dienai, informacija apie artimiausią renginį skelbiama „Megos“ socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Instagram“ ir interneto svetainėje www.mega.lt

 

GALERIJA

  • Simona ir Jonas Nainiai kviečia šunų mylėtojus ir jų augintinius į specialų renginį „Megoje“
  • Simona ir Jonas Nainiai kviečia šunų mylėtojus ir jų augintinius į specialų renginį „Megoje“
  • Simona ir Jonas Nainiai kviečia šunų mylėtojus ir jų augintinius į specialų renginį „Megoje“
  • Simona ir Jonas Nainiai kviečia šunų mylėtojus ir jų augintinius į specialų renginį „Megoje“
  • Simona ir Jonas Nainiai kviečia šunų mylėtojus ir jų augintinius į specialų renginį „Megoje“
„Megos“ archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (28)

jaučiu

greitai į teatrus eis su bobikais.

Anonimas

teks aukot ?

Gaga

Pas musulmonus tokios nesamones nevyksta...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS