A. Weigel parodoje – šokio performansas „Visa, ko mums reikia, yra meilė“ | Diena.lt

A. WEIGEL PARODOJE – ŠOKIO PERFORMANSAS „VISA, KO MUMS REIKIA, YRA MEILĖ“

  • 2

Nacionalinio M. K. Čiurlionio dailės muziejaus Kauno paveikslų galerijoje kovo 10 d. 15 val. – Almyros Weigel paroda „Ar esu, kas esu?“ Čia bus galima pamatyti ir šokio performansą „Visa, ko mums reikia, yra meilė“.

A. Weigel kūryba apima platų temų spektrą: nuo informacijos, atminties, ekologijos klausimų iki atskiro žmogaus vidinio nerimo, kai tyloje savęs paklausiama: „ar esu, kas esu“? Svarbus A. Weigel kūrinių bruožas – išsaugota jų tekstiliška prigimtis. Ji dirba su pačios sukurtomis medžiagomis, eksperimentuoja su būvį lengvai keičiančia materija – popieriumi, plastiku, silikonu, kava, prieskoniais, klijais. Menininkė yra atradusi novatoriškų paviršiaus formavimo būdų. Tai unikali „karštų klijų“ technika, „laikraštiniai siūlai“, iš spaudos popieriaus formuojamos didžiulės skulptūriškos formos. Rankų darbas, nuolatinis ieškojimų procesas ir netikėti formų dariniai, išgauti jungiant ir perdirbant, A. Weigel kūryboje yra įgavę konceptualios meninės veiklos prasmę.

Organizatorių nuotr. 

Choreografija: Birutė Letukaitė ir Šokio teatras „Aura“

Kaina: su muziejaus lankytojo bilietu

Į renginį būtina registracija https://forms.gle/6ndRt2G2znhm5fTWA

Nuo 14 val. parodinė erdvė bus uždaryta, nes vyks pasiruošimas šokio performansui.

Organizatorių nuotr. 

Renginys viešas, gali būti filmuojama ir fotografuojama. Dalyvaudami renginyje sutinkate būti matomi renginio nuotraukose, vaizdo įrašuose ir esate informuoti, kad šios nuotraukos, vaizdo įrašai gali būti skelbiami viešai.

GALERIJA

  •  A. Weigel parodoje – šokio performansas „Visa, ko mums reikia, yra meilė“
  •  A. Weigel parodoje – šokio performansas „Visa, ko mums reikia, yra meilė“
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

.

Kičo simfonija

:)

Čia tokla ligoninė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS