Agroverslo paslaugų lyderė plečia valdas | Diena.lt

AGROVERSLO PASLAUGŲ LYDERĖ PLEČIA VALDAS

  • 0

Viena Baltijos šalių agroverslo paslaugų lyderių įmonių grupė "Dojus agro" savo veiklos 30-metį kitąmet ketina atšvęsti naujame logistikos centre. Lapkričio 3 d. į šio centro pamatus Babtų seniūnijoje buvo įmūryta simbolinė kapsulė.

"Dojus agro" įmonių grupės vadovas Donatas Dailidė pasakojo, kad į naują 4 tūkst. kv. m statinį, kurį suprojektavo architektų grupė "G.Natkevičius ir partneriai", planuojama investuoti 6,5 mln. eurų.

Naujasis logistikos centras turės saulės baterij9, jame bus įdiegti energiją taupantys sprendiniai ir sukurtos aukšto lygio darbo vietos.

Renginyje dalyvavę Seimo nariai Viktoras Pranckietis, Justinas Urbanavičius, Kazys Starkevičius, verslo partneriai, ūkininkai linkėjo įmonės vadovams ir toliau diktuoti agroverslo paslaugų madas.

"Esate inovatyvi, socialiai atsakinga ir išskirtinai patikima įmonė. Ūkininkai žino, kad jiems padėsite kebliausiose situacijose", – kalbėjo Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

"Dojus agro" yra lietuviško kapitalo įmonė, kurią įkūrė Pranas Dailidė, vėliau į verslą įsitraukė kiti jo šeimos nariai.

Vertinimas: Kauno rajono meras V.Makūnas "Dojus agro" įmonių grupę, kuriai vadovauja D.Dailidė, apibūdina kaip inovatyvią, socialiai atsakingą ir išskirtinai patikimą įmonę. / Kauno raj. sav. nuotr.

Bendrovė teikia išmanius sprendimus žemės ūkio, miškų, komunaliniam ir kitiems sektoriams. Patikima technika, nepriekaištinga jos priežiūra ir sprendimai išmanesniam bei tikslesniam darbui tapo "DOJUS agro" sėkmės receptu.

Įmonė" yra vienos didžiausių pasaulyje miško mašinų gamintojos "Komatsu Forest" atstovė.

"DOJUS agro" pastangomis į Lietuvą įžengė stiprūs žemės ūkio technikos rinkos žaidėjai – "John Deere", "Kuhn".

"DOJUS agro" pastangomis į Lietuvą įžengė stiprūs žemės ūkio technikos rinkos žaidėjai – "John Deere", "Kuhn".

"DOJUS agro" atstovaujamas "John Deere" vienintelis iš žemės ūkio technikos gamintojų turi specialią degalų garantijos programą, kuria pasinaudojusiems ūkininkams kompensuojamos išlaidos degalams, jeigu sąnaudos viršija skelbiamą ribą.

Kad būtų išvengiama prastovų, "DOJUS agro" specialistai stebi prie interneto prijungtų mašinų darbą. Jeigu pastebimas gedimo pavojus ar kitokia problema, technikos naudotojas apie tai perspėjamas dar prieš gedimui įvykstant.

Įmonės vadovai įsitikinę, kad netrukus laukuose išvysime ir be žmonių važinėjančius traktorius, tereikia į jų valdymo sistemas suvesti daugiau duomenų. Artėja laikas ir elektra varomiems kombainams, traktoriams, kitai technikai. "Matome perspektyvą ir jai ruošiamės", – kalbėjo D.Dailidė.

GALERIJA

  • Vertinimas: Kauno rajono meras V.Makūnas „Dojus agro“ įmonių grupę, kuriai vadovauja D.Dailidė, apibūdina kaip inovatyvią, socialiai atsakingą ir išskirtinai patikimą įmonę.
Kauno raj. sav. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS