Aiškėja, kada Kaunas žada baigti šildymo sezoną | Diena.lt

AIŠKĖJA, KADA KAUNAS ŽADA BAIGTI ŠILDYMO SEZONĄ

  • 52

Kaunas po Velykų žada priimti sprendimą dėl šildymo sezono pabaigos.

Kauno savivaldybės administracijos direktorius Vilius Šiliauskas informavo, kad miestas sprendimą dėl šildymo sezono pabaigos žada priimti kitą savaitę.

„Nors dienomis oro temperatūra stebina, tačiau naktimis nukrenta vos iki kelių laipsnių šilumos. Sprendimą baigti šildymo sezoną priimsime po Velykų, sprendimas bus priimtas atsižvelgiant į pastarųjų trijų parų vidutinę oro temperatūrą“, – BNS teigė V. Šiliauskas.

Šildymo sezono pabaiga skelbiama, kai vidutinė oro temperatūra tris dienas iš eilės yra ne mažesnė nei 10 laipsnių šilumos.

Praėjusiais metais šildymo sezonas baigėsi balandžio 9 dieną, 2017 metais – gegužės 4 dieną, 2016 metais – gegužės 2 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (52)

Debilai

Visą savaitę bus vidutinė +5. Kirvuko Chebra analfabetai kaip reta.

Palengvėjo

Jei kam įdomu, tai vakar surinkom namo gyventojų parašus kad išjungtų šildymą, šiandien jau radiatoriai šalti. Pasidare lengva kvepuoti. Valgyt darai, saulutė pašildo-bute 25 laipsniai, bet nereikia be perstojo atidarineti langų

kurmis

po svenciu spreskit, o dabar tegul sventes buna siltos. Ne visu butai tokie šilti. Gyvenu monolite, ten gal +18 su visu šildymu visada.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS