Angelams sargams – padėkos žodžiai, medaliai ir dovanos | Diena.lt

ANGELAMS SARGAMS – PADĖKOS ŽODŽIAI, MEDALIAI IR DOVANOS

  • 1

Profesinės šventės proga Kauno rajono savivaldybė tris policijos pareigūnus apdovanojo medaliais, trylikai įteikė padėkas.

Kauno apskrities policijos vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnų apdovanojimų ceremonija vyko Kauno Šv.Arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčioje po šv. Mišių.

Minint Angelų sargų dieną, Kauno apskrities VPK viršininkas Darius Žukauskas dėkojo pareigūnams už jų darbą, o labiausiai pasižymėjusiems įteikė vardines dovanas, medalius ir padėkas. Nepamiršti ir policijos pagalbininkai. Stiklinė Angelo sargo statulėlė šiemet atiteko Kauno rajono Muniškių socialinės globos namų direktorei Irenai Augonienei, suteikusiai vertingos informacijos apie du savo tautiečius Kaune, kaip įtariama, nužudžiusį Ukrainos pilietį. Pasinaudojus moters suteikta informacija, įtariamas žudikas netrukus buvo sulaikytas.

Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas trylikai nepriekaištingai savo pareigas vykdančių policininkų įteikė padėkas, o Kauno rajono VPK viršininkui Aleksejui Chraminui, 2-ojo Veiklos skyriaus vyriausiesiems tyrėjams Linai Čepulienei ir Justinui Nešvidžiui – medalius (pasižymėjimo ženklus). Meras dėkojo policijos atstovams už pasiaukojamą darbą ir pastebėjo, kad policijos ir savivaldybės bendradarbiavimas kasmet stiprėja.

GALERIJA

  • Angelams sargams – padėkos žodžiai, medaliai ir dovanos
Kauno rajono savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

o kodel nera medaliu

valytojoms,suvirintojams,vairuotojams,sargams,kasininkams ir t.t. .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS