Apsaugininko elgesio sukrėsta pensininkė: ir parduotuvėje gali būti išrengtas | Diena.lt

APSAUGININKO ELGESIO SUKRĖSTA PENSININKĖ: IR PARDUOTUVĖJE GALI BŪTI IŠRENGTAS

Prekybos centre „Kubas“ apsilankiusi 81-erių Irena K. liko apstulbusi dėl apsaugos darbuotojo elgesio. „Ir parduotuvėje gali būti „išrengtas““, – sako skaitytoja. Apsaugos įmonės „Argentavis“ atstovai teigia, kad po šio įvykio su apsaugininku atsisveikino.

Dažnai į Šarkuvos gatvėje 13A esančią parduotuvę „Kubas“ užsukanti šilainiškė nesitikėjo, kad po vizito pirmadienio popietę ji iš čia išeis sukrėsta.

„Pirmadienį, apie 14 valandą, taip pat užėjau čia apsipirkti, nes ten nėra eilių, mažai pirkėjų“, – pasakojo moteris, kuri informaciją ant prekių pakuočių skaito atidžiai. Besirinkdama kavą ji atidžiai skaitė apie skrudinimą, galiojimo laiką ir pan., nes jai tai yra aktuali informacija.

„Apsisprendžiau pirkti „Excellent“ kavą, pasiskaičiau ir kitos rūšies kavos etiketę, bet dėl šios apsigalvojau ir padėjau į lentyną, – pamena kaunietė. – Prie kasos iš savo patalpų išėjo apsaugos darbuotojas – pagyvenęs žilaplaukis vyriškis – ir kasininkei pasakė: „Išrenkite ją, patikrinkite, ji pasiėmusi dar vieną kavos“. Apstulbau.“

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Kadangi kasininkė atsisakė moterį išrengti, ji pati nusirengė puspaltį. „Sakau – na, kur kava? Suglumo kasininkė, apsaugos darbuotojas bambėdamas dingo savo patalpoje. Atėjusi kita parduotuvės darbuotoja atsiprašė už jį ir sakė, kad dirbti nėra kam, tai priima bet ką“, – teigė pirkėja.

„Buvau sukrėsta! Esu universitetinį išsilavinimą turinti pensininkė, įvairiose valstybinėse institucijose dirbusi 40 metų. Apie tai pasakiau ir jiems. Manau, visuomenė turi būti informuota apie tokio „mentaliteto“ apsaugos darbuotojus, kurie žemina pirkėjus ir kenkia parduotuvės įvaizdžiui“, – teigė Irena K.

Atlikę vidinį tyrimą ir peržiūrėję vaizdo medžiagą, su šiuo darbuotoju atsisveikinome.

Prekybos centro „Kubas“ atstovai tikino negalintys komentuoti šios situacijos, mat čia dirbantys apsaugos darbuotojai yra iš kitos įmonės, šiuo atveju, iš apsaugos įmonės „Argentavis“.

Apsaugos įmonės direktorius Donatas Plečkaitis teigė, kad šią situaciją vertina itin rimtai: atliko vidinį tyrimą, išsiaiškino visas aplinkybes ir priėmė atitinkamus sprendimus. Anot jo, šis apsaugos darbuotojas įmonėje dirba neseniai, apie du mėnesius.

„Ši situacija mums ir parodė, kad darbuotojas elgėsi neatsakingai ir nekompetentingai. Net ir esant įtarimams, kad įvyko vagystė, visi darbuotojai yra apmokyti su parduotuvių klientais elgtis pagarbiai. Mūsų darbuotojo elgesys yra nepateisinamas. Atlikę vidinį tyrimą ir peržiūrėję vaizdo medžiagą, su šiuo darbuotoju atsisveikinome“, – portalui kauno.diena.lt atsiųstame laiške rašė įmonės vadovas.

Rekvizitai.lt nuotr.

Įmonės direktorius teigė, kad likusiems darbuotojams pakartotinai buvo pravesti mokymai apie klientų aptarnavimą.

„Įmonės vardu labai norime atsiprašyti pirkėjos. Jeigu parduotuvės klientė/pirkėja sutinka duoti savo kontaktinius duomenis, norėtume susisiekti su ja asmeniškai ir atsiprašyti“, – dėstė D. Plečkaitis.

GALERIJA

  • Apsaugininko elgesio sukrėsta pensininkė: ir parduotuvėje gali būti išrengtas
  • Apsaugininko elgesio sukrėsta pensininkė: ir parduotuvėje gali būti išrengtas
  • Apsaugininko elgesio sukrėsta pensininkė: ir parduotuvėje gali būti išrengtas
  • Apsaugininko elgesio sukrėsta pensininkė: ir parduotuvėje gali būti išrengtas
  • Apsaugininko elgesio sukrėsta pensininkė: ir parduotuvėje gali būti išrengtas
Justinos Lasauskaitės nuotr.
Gairės: apsaugos darbuotojas, kubas, parduotuvė, Argentavis, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (44)

Joooo \\\\\.../////

Vagia,bet iš vagių vogti ne griekas.Tik kasininkių gaila,iš jų išskaito.Jei ne vogčiau ir aš.

pfft

oi oi nekalta senutė. Žinote, kiek tokių "nekaltų" piliečių apšvarina prekybos vietas? ir apsaugos darbuotojai kiekvieną dieną mato "n" tokių nekaltų ar kaltų. Imk nosinę mažiau verksi.

Ona

Pirkau Rimi kavos ir prie kasos ruosiausi moket.Kai atsidariau tase int pinigine,kasininke pamate,kad radek yra dar dvi lekstutes ir iskviete apsaugini.Jis paprase uz eit i jo kambareli,as parodziau kitts parduotuves ceki- atsiprase it isleido.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS