Atidaroma keitykla „Viena moneta“: geresni valiutų kursai ir galimybė investuoti | Diena.lt

ATIDAROMA KEITYKLA „VIENA MONETA“: GERESNI VALIUTŲ KURSAI IR GALIMYBĖ INVESTUOTI

  • 2

Prekybos centre „Kalniečiai“ duris atveria nauja valiutų keitykla „Viena moneta“. Atidarymo proga klientų laukia palankesni valiutų kursai. Klientai galės rinktis iš beveik 50 skirtingų pasaulio valiutų. Be to, čia bus galima rasti ir investicinio aukso.

Strateginės vietos

„Viena moneta“ įsikūrė prekybos centre „Kalniečiai“ (Savanorių pr. 375). Po kelių savaičių atsidarys dar viena valiutų keitykla prekybos centre „Molas“ (K. Baršausko g. 66A). Tad klientai galės pasirinkti strategiškai patogias vietas ir palankiu kursu išsikeisti pinigų.

„Mūsų verslo pradžia yra būtent Kaune dėl kelių priežasčių. Atlikome analizę ir nustatėme, kad šiame mieste keičiama daug valiutos, nes į Kauną sugrįžę nemažai emigrantų, kuriems svarbi tokia paslauga. Be to, Kaunas sulaukia ir daug keliautojų, kurie taip linkę savo atsivežtus pinigus išsikeisti į jiems patogią atsiskaityti valiutą“, – kalbėjo valiutų keityklos „Viena moneta“ vadovas Laimonas Žakevičius.

Keityklos „Viena moneta“ nuotr.

Palankus kursas

Duris atverianti valiutų keitykla „Viena moneta“ siūlo palankesnį kursą, todėl klientai gali nemažai sutaupyti.

„Atidarymo proga klientų laukia džiuginančios staigmenos ir galimybė sutaupyti, mat taikysime geresnį keitimo kursą. Mūsų keitykloje klientai ras beveik 50 skirtingų pasaulio valiutų, todėl patogu išsikeisti pinigus tiek vykstant į Lenkiją apsipirkti, tiek grįžus iš Anglijos“, – tikino L. Žakevičius.

Klientai pasakojo, kad su šeima nuolat vyksta apsipirkti į Lenkiją. Įprastai pinigus keisdavosi nuvykę į kaimyninę šalį, tačiau šį kartą nusprendė eurus į zlotus išsikeisti naujai duris atvėrusioje valiutų keitykloje „Viena moneta“. Pasinaudojus šios keityklos paslaugomis, kauniečių šeima gavo palankų kursą ir dėl to daug sutaupė.

Pasirinkimas: „Viena moneta“ siūlo apie 50 pasaulio valiutų ir galimybę investuoti į aukso luitus. / Keityklos „Viena moneta“ nuotr.

Investicijų galimybė

Valiutų keitykla „Viena moneta“ klientams siūlo ne tik gausų valiutų pasirinkimą ir palankų kursą, čia galima ir apsaugoti santaupas nuo nuvertėjimo. Šioje keitykloje bus galima įsigyti aukso luitų, kurie tinka investuoti.

„Mūsų įmonė viena iš nedaugelio, kurios prekiaus investiciniais metalais. Pavyzdžiui, žmonės gali investuoti į aukso luitus ir taip apsaugoti savo pinigus nuo nuvertėjimo. Be to, investicinis auksas tinka ir kaip vertę išlaikanti dovana artimiems žmonėms“, – aiškino keityklos „Viena moneta“ vadovas.

Primename, kad „Viena moneta“ duris jau atvėrė prekybos centre „Kalniečiai“, o po kelių savaičių atsidarys ir „Mole“, tad nepraleiskite progos palankiu kursu išsikeisti pinigų į norimą valiutą.

GALERIJA

  • Pasirinkimas: „Viena moneta“ siūlo apie 50 pasaulio valiutų ir galimybę investuoti į aukso luitus.
Keityklos „Viena moneta“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

dar

vieni mokys lietuvius kaip atiduoti savo pinigus ir tuo džiaugtis.

Vienisas

O koks kursas is eur i eur?? Man kitos valiutos nereikalingos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS