Babtų „Obuolinių“ šventėje nominuotas metų žmogus – dvasininkas | Diena.lt

BABTŲ „OBUOLINIŲ“ ŠVENTĖJE NOMINUOTAS METŲ ŽMOGUS – DVASININKAS

  • 0

Babtų miestelyje surengtoje „Obuolinių“ šventėje buvo nominuotas Metų žmogus, kuriuo tapo Babtų Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčios klebonas Žilvinas Zinkevičius.

Babtų seniūnas Gediminas Pupinis pabrėžė, kad net tris parapijas aptarnaujantis dvasininkas aktyviai dalyvauja organizuojant renginius, šventes, geba telkti ir įkvėpti bendruomenę.

Stiklinį „Obuolio“ prizą įsteigė LAAMC sodininkystė ir daržininkystės institutas, o įteikė šiam institutui atstovaujantis Kauno rajono savivaldybės tarybos narys Česlovas Paulauskas.

Ž. Zinkevičių taip pat sveikino Kauno rajono vicemerė Raminta Popovienė, tarybos narys Algirdas Navickas, vietos bendruomenės atstovai.

Programa: šventėje netrūko geros muzikos, linksmybių mažiesiems, o svarbiausia – obuolių pyrago ir gardžios obuolienės. / E. Mališausko nuotr.

Šventėje netrūko geros muzikos, linksmybių mažiesiems, o svarbiausia – obuolių pyrago ir gardžios obuolienės. Sodininkystės ir daržininkystės institutas pristatė išskirtines obuolių veisles ir pakvietė degustuoti šių metų derlių.

Medžiotojų klubas „Antagynė“ surengė medžioklės trofėjų parodą – šį kartą tai buvo paukščiai. Babtų vaikų darželio auklėtiniai tarp medžių ant virvelių pakabino savo piešinius. Akį traukė ir gyvasis kampelis, kuriame buvo galima pasigrožėti egzotiškomis naminių paukščių veislėmis.

Artėjant vakarui į sceną pakilo ansamblis „LAV trio“ su Loreta Sungailiene, Eglė Jakštytė, grupė „Žemaitukai“.

GALERIJA

  • Babtų „Obuolinių“ šventėje nominuotas metų žmogus – dvasininkas
E. Mališausko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS