Beširdiškas poelgis: septynis šunyčius sudėjo į dėžę ir išmetė kaip šiukšles | Diena.lt

BEŠIRDIŠKAS POELGIS: SEPTYNIS ŠUNYČIUS SUDĖJO Į DĖŽĘ IR IŠMETĖ KAIP ŠIUKŠLES

  • 5

Socialiniuose tinkluose plinta gyvūnų prieglaudos įkeltos nuotraukos, kuriose matyti septyni juodi šuniukai. Kažkas juos tiesiog sudėjo į dėžę ir paliko.

Kauno gyvūnų gerovės namai – prieglauda „Nojus“ pasidalijo širdį veriančia žinute ir nuotraukomis. Prieglauda skelbė, jog rado dėžę, pilną mažų šuniukų. Jie buvo tiesiog palikti likimo valiai.

„Jiems tik du mėnesiai! „Atsakingų“ šeimininkų dėka jie išmesti, kaip pakelės šiukšlės. Nusikaltimo vieta: Raudondvario plentas, netoli Nevėžio tilto! Dėkojame jums, kad paskambinote mums ir nelikote abejingi šiems mažyliams“, – feisbuke skelbė minėta gyvūnų prieglauda.

Įkeltose nuotraukose matyti juodi ar tamsiai pilkšvi, žaismingi šuniukai. Juos išmetęs žmogus ant kartotinės dėžės tušinuku užrašė jų amžių – 2 mėnesiai. Paliko tik tokią informaciją.

„Atsakingų“ šeimininkų dėka jie išmesti, kaip pakelės šiukšlės.

Gyvūnų globėjai skelbia, kad dėžėje buvo palikti šeši patinėliai ir viena patelė. Dabar šunelius apžiūrės veterinarai, vėliau jiems bus ieškoma naujų namų ir tikrai atsakingų šeimininkų, kurie neišmes gyvo padarėlio į gatvę.

Šis įrašas iš karto sulaukė daug internautų reakcijų. Žmonės pradėjo dalytis nuotraukomis ir komentuoti, jog taip šuniukais atsikratęs žmogus tikrai neturi širdies.

„Tai ką kalbėti apie žmonių tarpusavio santykius? Kur dingo atsakomybė? Nėra žodžiu. Keista. Toli mums iki gyvūnų“, – nuomonę išsakė Živilė.

GALERIJA

  • Beširdiškas poelgis: septynis šunyčius sudėjo į dėžę ir išmetė kaip šiukšles
  • Beširdiškas poelgis: septynis šunyčius sudėjo į dėžę ir išmetė kaip šiukšles
  • Beširdiškas poelgis: septynis šunyčius sudėjo į dėžę ir išmetė kaip šiukšles
Prieglaudos "Nojus" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

pažabojimas

nereik daug galvot,tereik seimo nariams parašyt ir patvirtinti naują įstatymą dėl šunų ir kačių laikymo : šuo ir katė turi būt sterelizuoti ar kastruoti jei jie laikomi ne dėl veisimo.Jei laikomi katė ar šuo dėl veisimo tai turi būt registruota , o gyvūnas čipuotas.Tokio įstatymo dėka baigtusi tokie košmariški poelgiai.Beje,pasigendu gyvūnų policijos atstovų,kaip tai yra kitose civilizuotose šalyse.

Buvęs komunistas

Ir vėl eilinė kassavaitinė šunų šūdininkų tragedija . Pusdurniai .

Kopustas.

Tikrai, kad zmones jau visai be sazines, bet Valdzia irgi tokia pati Slikstyne.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS