A. Bilotaitė Kaune aptars kriminogeninę situaciją | Diena.lt

A. BILOTAITĖ KAUNE APTARS KRIMINOGENINĘ SITUACIJĄ

  • 20

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė penktadienį lankosi Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate, kur su policijos atstovais aptars kriminogeninę situaciją ir kovos su organizuotu nusikalstamumu priemones.

„Mūsų tikslas – kad visuomenė jaustųsi saugiai. Nors kriminogeninė situacija šalyje stabili, po tokių rezonansinių įvykių kaip pastarasis Kauno Laisvės alėjoje, turime įsivertinti turimas kovos su organizuotu nusikalstamumu priemones. Tai rytoj Kaune ir aptarsime su policijos atstovais“, – BNS perduotame komentare teigia A. Bilotaitė.

Rugpjūčio pabaigoje Laisvės alėjoje, prie maitinimo įstaigos lauko terasos, aštuoni asmenys, kaip manoma, lazdomis, užpuolė ten sėdėjusius keturis vyrus ir vieną moterį.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Darius Pliavga yra teigęs, jog įvykęs užpuolimas buvo nusikalstamų grupuočių santykių aiškinimasis, pašaliniai žmonės nenukentėjo.

Užpuolimu įtariamiems keturiems asmenims Kauno apylinkės teismas skyrė trijų mėnesių suėmimą.

Ikiteisminis tyrimas vyksta dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Pareigūnai pabrėžia, kad saugumo situacija regione nėra pasikeitusi.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

ogi

vasalyne konpliuske kaip ir visos /kurtizanes/ uzvaldytos setono z=0

>>>ANUKAS \\\\\.../////

>Pervertinai kolega,šiukšlė turi vertę,o čia bevertė būtybė,vagių įrankis.

ANUKAS

tu giltine be dalgio pasistenk LIETUVOS ŽMONĖMS DINKT IŠ UŽIMAU PAREGU ANUKAS TURI BALTARUSŠKA BLYNU KEP ĖJA o tu esi ŠIUKŠLĖ
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS