Chemikė per eterinius aliejus bendrauja su arkangelais | Diena.lt

CHEMIKĖ PER ETERINIUS ALIEJUS BENDRAUJA SU ARKANGELAIS

Kaunietė Raimonda Žalėnienė dabar jau žino, kodėl kadaise jai buvo lemta baigti chemijos studijas.

Kaunietė Raimonda Žalėnienė dabar jau žino, kodėl kadaise jai buvo lemta baigti chemijos studijas. Šio mokslo žinios 49 metų aromaterapijos specialistei dabar padeda kurti esenciją, kad galėtų bendrauti su angelais.

Kvapas turi dažnį

"Viskas gyvenime susidėliojo į bendrą mozaiką", – šyptelėjo moteris. Prie jos ant stalo stovėjo dešimt buteliukų su esencija ir arkangelų piešiniais.

Nuo vaikystės ezoterija besidominti Raimonda visada buvo šiek tiek kitokia.

"Mačiau spalvas, – pasakoja R.Žalėnienė. – Tarpuakiu, kur yra vadinamoji trečioji akis, mačiau sklindančią šviesą. Ten, beje, ilgą laiką buvo tamsiai violetinė dėmė, dėl kurios ypač išgyveno mano mama. Esu labai jautri, jaučiu energijas, žmogaus melą."

Moteris tikina, kad nėra angelų specialistė.

Chemikė, kuri mokėsi ir aromaterapijos, ir kurti kvepalus, daugiau jais domėtis pradėjo perskaičiusi garsios Australijos mediumės Joanos ir žinomos pasaulyje angelų terapijos specialistės, psichologės Doreen Virtue knygas.

"Muzika turi savo bangos ilgį ir dažnį, spalvos turi ilgį ir dažnį. Tą patį turi ir kvapas", – teigia Raimonda.

Ji supranta, kad bus daug skeptikų, kurie nesupras žmonių, einančių kitokiu gyvenimo keliu. Tačiau ji tiki angelų egzistavimu.

"Jie yra arčiausiai žmonių pasaulio, gyvuoja eteriniame lauke ir būtent naudojant eterinius aliejus, žinant tam tikrą dažnį, galima su jais greičiau kontaktuoti, – teigė chemikė. – O puolusieji, juodieji, angelai? Ne, su jais neturiu nieko bendro ir nenoriu  apie tai net kalbėti."

Dešimt arkangelų

"Pauostykite. Koks kvapas jums maloniausias? – siūlo Raimonda. – Žmonės labai greitai atsirenka kvapą, kuris jiems patinka, greitai atmeta netinkamus jiems kvapus. O kiekvienas kvapas siejamas su vienu ar kitu arkangelu."

Raimonda tikina, kad mažiausiai keturis mėnesius eksperimentavo su eteriniais aliejais. Jos namuose – daugiau nei 60 skirtingų eterinių aliejų rūšių.

Jusdama vibracijas, energijas, kaunietė pajuto arkangelų patvirtinimą. Ir netrukus pradėjo naudoti arkangelų esencijas praktiškai.

Raimonda rodo buteliukus su esencijomis ir vardija arkangelų vardus, priskirdama vienam ar kitam kvapo dažniui: Rafaelis, Mykolas, Gabrielius, Urielis, Zadkielis,  Metatronas, Hanielis, Jophielis, Razielis, Chamuelis.

"Patepęs riešus gali prašyti vieno ar kito arkangelo pagalbos, – teigė R.Žalėnienė. – Visatos dėsniai draudžia ką nors daryti prieš žmogaus valią. Tu turi paprašyti pagalbos. Jie visada duoda ženklą. Ir padeda. Ir visada reikia jiems padėkoti. Arkangelai be kvietimo gali įsikišti tik tada, kai tavo gyvenime svarbus įvykis ar nelaimė nėra nulemta."

Kvapas išduoda, ko trūksta

Raimonda verčia sau brangią užrašų knygą ir vardija kai kurių arkangelų esencijų sudėtį:

"Mykolas – geltonų mandarinų, pušų, pelargonijų, gvazdikėlių, miros, imbiero, baltųjų santalų, beržų pumpurų eterinis aliejus; pagrindinis – vynuogių kauliukų aliejus. Gabrielius – citrininių verbenų, nerolio, jazminų, ramunėlių, kalendrų sėklų, miros, laurų lapų eterinis aliejus; pagrindinis – simondsijų (jojobos) aliejus." Po pauzės, pastebėjusi, kad labai svarbu kiekvieno lašelio tikslumas, R.Žalėnienė atskleidžia dar vieno kvapo sudėtį: – Razielis – nerolio, kvapiųjų šalavijų, verbenų, galbanum, laurų lapų, labdano, baltųjų santalų, morkų sėklų eteriniai aliejai. Pagrindinis – vynuogių kauliukų aliejus."

Pagal patinkantį kvapą galima spręsti apie tai, ko žmogui tuo gyvenimo metu labiausiai trūksta, kokio arkangelo pagalbos reikia, kur yra energiniai blokai. Beje, arkangelai skleidžia spalvotą spindulį.

"Mano arkangelas – Rafaelis, atsakingas už gydymą, – prisipažino chemikė. – Jaučiu kūne jo vibracijas. Jau seniai, lankydamasi pas odontologą ir bijodama skausmo, matydavau spalvas. Dažnai žalią, mėlyną. Po to jau supratau kodėl, nes žalia spalva – Rafaelio, mėlyna – Mykolo."

Kas dirba ligoninėse, puikiai žino apie Rafaelį ir Mykolą. "Kai kurie žmonės prašo Rafaelio ir Mykolo pagalbos. Ir sulaukia, – įsitikinusi R.Žalėnienė. – Mykolas panaikina blokus, skausmus, kad galėtų gydyti Rafaelis. Visada, prašydama Rafaelio pagalbos, jaučiau, kaip sumažėdavo skausmas."

Budi prie ligonio lovos

Raimondos kurso draugė, ilgai ir skausmingai merdėjant tetai, pradėjo prašyti arkangelo Gabrieliaus pagalbos: "Ir ji išėjo labai lengvai, be kančių."

Kai bendrakursė ėmė dėkoti Raimondai, ši pastebėjo, kad reikia dėkoti ne jai, o arkangelui.

"Jei vaikui, pavyzdžiui, suskausta pilvukas, pasakykite, kad jis paprašytų arkangelo Rafaelio pagalbos. – patarė R.Žalėnienė. – Ir, beje, vaikai labai dažnai mato spalvotas liepsneles. Tai – arkangelai. Vaikai dar nėra sugadinti, neturi negatyvios informacijos, blokų, kaukių, todėl mato daugiau nei mes, suaugusieji."

2008 m. Raimonda vieną po kitos ištvėrė dvi sunkias operacijas.

"Po pirmosios prabudau, greta stovėjo medikai ir iškart atliko antrą operaciją, nes man kraujas išsiliejo į vidaus organus, – atviravo moteris. – Jutau, kad man padėjo Rafaelis. Žinoma astrologė Angelina Zalatorienė pasakė, kad tą dieną planetai, atsakingai už sveikatą, trūko kelių laipsnių ir ji būtų tranzito tiesiojoje, o aš būčiau mirusi. Tačiau tuomet man dar nebuvo laikas mirti, todėl padėjo arkangelas."

Taip kvepia meilė

R.Žalėnienė įsitikinusi, kad angelai visada budi ir padeda, kai likimas dar nelemia žmogui išeiti į kitą pasaulį.

"Kartais matome stebuklus, kai žmogus per plauką išsigelbėja nuo mirties, sakome: nežuvo per laimingą, stebuklingą atsitiktinumą, bet tai – jų darbas, – arkangelams dėkoja Raimonda. – Mes sakome, kad įsimylėjėliai vaikšto su rožiniais akiniais, bet būtent rožinė – meilę nešančio arkangelo Chamuelio spindulio spalva."

Pas Raimondą kelis kartus apsilankė moterys, kurios staiga gatvėje pajusdavo vieną ar kitą eterinį kvapą.

"Hanielis, – vienai moteriai pasakė R.Žalėnienė, kai ši akimirksniu atpažino kvapą. – Dievo malonės didybė. Beje, dažnai žmonėms patinka Zadkielio esencijos kvapas. Jiems trūksta gailestingumo – ne tik kitiems, bet labai dažnai ir sau."

Viena moteris buvo ypač jautri kvapams. Todėl R.Žalėnienės esencijas pauostė prabėgomis ir staiga prie vieno kvapo pasakė: "Taip kvepia meile!"

Tai buvo Chamuelis. Netrukus vieniša moteris surengė savo piešinių parodą, į kurią pakvietė ir Raimondą: "Žiūriu – vienas paveikslas pulsuoja Chamuelio energija."

Visada reikia dėkoti

Ar aromaterapeutė tiki Dievu? Raimonda atvira: "Tikiu Kūrėju, visata. Tačiau krikščionybėje daug kas nepatinka, nes yra daug melo, apgaulės, kurie naudojami manipuliuojant ir valdant žmones, o angelai – egzistuoja. Ir tai nepriklauso nuo religijos, juos turi visos religijos, tik kiekviena juos įvardija kitaip."

Raimonda tiki ir likimu. Žmogus gali turėti įtakos tik nedidelei daliai savo likimo, bet to, kas parašyta aukščiau, niekada nepakeisi.

"Gali sušvelninti kažką, aplenkti, tačiau galutinis kelio taškas visada bus tas pats. Tik nuo tavęs priklausys – lengvesnis ar sunkesnis bus tas kelias, – teigia R.Žalėnienė. – Bet jei prašysi pagalbos, visada jos sulauksi."

Ji prašo. Visada sulaukia. Ir visada dėkoja.

"Tačiau nepamirškite, kad dėkoti reikia ne tik angelams, bet ir žmonėms", – šyptelėjo Raimonda.

Arkangelai, kurių esencijas naudoja Raimonda

Arkangelas Chamuelis – jo vardas reiškia "tas, kuris ieško Dievo" arba sparnuota nesutepta meilė. Jis atsakingas už meilę ir santykius ne tik tarp dviejų žmonių, bet ir tarp draugų ar bendradarbių. Jo spindulys – rožinės spalvos.

Arkangelas Rafaelis (liet. Rapolas) – Dievas gydo, žalias spindulys – širdies čakra. Padeda tiems, kurie užsiima gydomąja praktika, globoja keliaujančiuosius ir mūsų augintinius.

Arkangelas Mykolas – tas, kuris kaip Dievas, mėlynas spindulys – gerklės čakra. Suteikia drąsos ir stiprybės.

Arkangelas Hanielis – Dievo malonės didybė. Padeda susikoncentruoti svarbiausių mūsų gyvenimo įvykių metu, formuoti ilgalaikius ryšius.

Arkangelas Razielis – tas, kuris žino visatos ir Dievo paslaptis, indigo spalvos spindulys – trečiosios akies čakra. Padeda susisiekti su savo dvasia.

Arkangelas Zadkielis – Dievo atleidimas arba Dievo teisumas ir gailestingumas, violetinis spindulys – trečios akies ir karūnos čakros. Padeda pajusti užuojautą ir gailestingumą ne tik kitiems, bet ir sau.

Arkangelas Urielis – Dievo šviesa, raudonas spindulys – pirma čakra. Suteikia pranašiškų įspėjimų, padeda per stichines nelaimių ir po jų.

Arkangelas Metatronas (vienas didžiausiu savo ūgiu) – Dievo pasiuntinys, jo žinių skleidėjas, balta spalva – visos čakros.

Arkangelas Jofielis – Dievo grožis, geltonas spindulys – saulės rezginys. Padeda, kad gyvenime būtų daugiau grožio ir harmonijos.

Arkangelas Gabrielius – "Dievas yra mano stiprybė", oranžinis spindulys – sakralinė čakra. Globoja besilaukiančias moteris ir vaikus  Tai – motyvacijos ir pozityvių veiksmų arkangelas.

GALERIJA

  • Raimonda Žalėnienė
  • Raimonda Žalėnienė
  • Raimonda Žalėnienė
  • Raimonda Žalėnienė
  • Raimonda Žalėnienė
  • Raimonda Žalėnienė
  • Raimonda Žalėnienė
  • Raimonda Žalėnienė
  • Raimonda Žalėnienė
  • Raimonda Žalėnienė
  • Raimonda Žalėnienė
  • Raimonda Žalėnienė
Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Besidominti

Ačiū, labai įdomi informacija. Drąsu mūsų laikais tai rašyti. Tačiau, prasminga dėl tų, kas ieško. Stiprybės, palaimos, meilės!

????????????

Kazkasd rase , kad klimaksas, negimdziusi... tt. Nezinote, tai ir nerasykite, nes Raimonda TURI suaugusia dukra Karolina !

.....

o bezdalo kvapo angelas kas? :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS