COVID-19 neaplenkė ir Lietuvos pašto: susirgo pakaunės skyriaus laiškininkas | Diena.lt

COVID-19 NEAPLENKĖ IR LIETUVOS PAŠTO: SUSIRGO PAKAUNĖS SKYRIAUS LAIŠKININKAS

  • 5

Kauno rajono Babtų pašto skyriaus laiškininkui trečiadienį patvirtinta COVID-19 liga, pranešė Lietuvos paštas.

Visi darbuotojai, kurie turėjo su laiškininku kontaktą, saviizoliuojasi. Pašto skyrius laikinai uždaromas, patalpos dezinfekuojamos.

Dėl darbuotojų saviizoliacijos Babtų pašto aptarnavimo teritorijoje gali šiek tiek vėluoti siuntų ir korespondencijos, socialinių išmokų pristatymas.

Pasak Lietuvos pašto, šiuo metu dedamos ypatingos pastangos, kad kuo greičiau būtų rasti pavaduojantys laiškininkai.

Koronavirusu užsikrėtęs laiškininkas nuo rugpjūčio 14 dienos buvo saviizoliacijoje, nes kontaktavo su artimuoju, kuriam taip pat patvirtintas koronavirusas.

Pranešama, kad COVID-19 taip pat nustatytas Kupiškio pašto skyriaus darbuotojui, tačiau atostogų metu – darbuotojas pašto skyriuje nedirbo, neturėjo kontakto su kolegomis, todėl pašto skyrius veikia įprastai.

Dėl susidariusios padėties Lietuvos paštas keičiasi informacija ir bendradarbiauja su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru ir kitomis institucijomis.

„Visuose Lietuvos pašto skyriuose laikomasi apsaugos priemonių – darbuotojai dėvi apsaugines kaukes, klientų aptarnavimo langeliai apsaugoti specialiomis pertvaromis, patalpos reguliariai dezinfekuojamos ir vėdinamos. Deja, nė vienas nesame apsaugotas nuo šio viruso“, – pranešime cituojama Lietuvos pašto atstovė Gintarė Kitovė.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Keista

Tai jei užsikrėtė 14 d,o atlaiduose paneveziuko buvo,tai kap tada,kiek bus užsikrėtusių,niekas neskelbia

paprasčiausias

peršalimas.

tai kad

pastininkam kaip ir santechnikam labiau gresia triperi pastvert nei covida
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS