Romainių, Šilainių ir Vilijampolės gyventojai gali lengviau atsikvėpti: elektra atsirado | Diena.lt

ROMAINIŲ, ŠILAINIŲ IR VILIJAMPOLĖS GYVENTOJAI GALI LENGVIAU ATSIKVĖPTI: ELEKTRA ATSIRADO

  • 8

Antradienio rytą dalis Romainių, Šilainių ir Vilijampolės gyventojų buvo priversti išsiversti be elektros.

Tai sudėtinga auginantiems mažus vaikus, o taip pat ir dirbantiems iš namų.

Elektra dingo apie 7.50 val. ESO pranešė, kad gedimui pašalinti gali prireikti dviejų valandų. Kai kuriuose būstuose elektra atsirado jau po pusvalandžio.

„Kažkaip pastaruoju metu jau per dažnai dingsta ta elektra. Nebuvo tokio mėnesio, kad elektra nedingtų bent kelis kartus. Atrodo, juk ne miške gyvenam, o Kauno mieste, gal jau ESO – Energijos skirstymo operatorius galėtų susirūpinti stabiliu elektros tiekimu gyventojams?!“ – feisbuko grupėje „Romainiai – Naujieji Romainiai“ klausė vienas gyventojų.

9 val. ESO pateikiamame interaktyviame gedimų žemėlapyje Kaune nurodomos dvi elektros tiekimo gedimų vietos – prie Užliedžių ir prie Kauno tvirtovės IX forto.

Kiek vėliau ESO Ryšių su visuomene projektų vadovas Paulius Kalmantas patikslino, kad gedimo priežastis – 10kV požeminio elektros kabelio gedimas.

„Dėl jo su elektros tiekimo nutrūkimais susidūrė šiek tiek mažiau nei 5 tūkst. namų ūkių, tačiau ESO darbuotojų greitos reakcijos dėka beveik visiems jiems elektros tiekimas atstatytas vos per pusę valandos“, – teigė bendrovės atstovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Mažumėlę keista, kad

Tobulėjant technologijoms, augant specialistų kvalifikacijai (?) elektros tiekimo sutrikimai Kaune tolydžio dažnėja.

gad

by elektra atsirado

emobilis

o dar kai isplis elektromobiliai, va tada tai suprasim ka reiskia elektors neturet. savaitem elektros nebus nes bus sudegus kokia transformatorine ir reiks laukt kol kinai nauja pagamins
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS