Daugėja ąžuolų, įamžinančių A. Gudžiaus pergale | Diena.lt

DAUGĖJA ĄŽUOLŲ, ĮAMŽINANČIŲ A. GUDŽIAUS PERGALE

  • 0

Padauguvos kraštiečių šventėje pasodintas ąžuoliukas Lietuvos disko metikui Andriui Gudžiui, skirtas sportininko pergalei Europos disko metimo čempionate. Tai ketvirtasis ąžuoliukas, įamžinantis garsaus sportininko pergales.

Pirmasis pasodintas lygiai prieš metus, A.Gudžiui tapus pasaulio čempionu. Ąžuoliuką šįkart sodino čia gimusio ir augusio sportininko tėvai, padauguviškiai Rimantas ir Vaida Gudžiai kartu su šventės svečiais ir bendruomene. Kraštiečių šventėje bendruomenė tradiciškai pagerbė vyriausius Padauguvos gyventojus – 91 metų Anastaziją Rickevičienę, Juozapą Maskvytį, šiemet sulaukusį 94-erių, ir jauniausiąjį – šių metų gegužę gimusį Adomą Budzeiką.

Pasidžiaugta ir dvylika šeimų, kuriose šiais metais gimė mažyliai, keturiais kraštiečiais, pradėjusiais siekti mokslo aukštumų ir dviem į bendruomenę įsiliejusiomis šeimomis.

3x3 krepšinio turnyre Vilkijos apylinkių seniūno taurę laimėjo Pasvalio komanda, įveikusi penkiolika turnyre dalyvavusių komandų

Kauno rajono vicemeras Paulius Visockas įteikė mero padėką buvusiai ilgametei šio krašto mokytojai Elvyrai Adelei Rakauskienei, mažiesiems pakaunės gyventojams atidavusiai daugiau kaip 40 metų. Per ilgus pedagoginio darbo metus mokytoja išugdė dešimtis pedagogų, aktorių, meno žmonių ir yra gerbiama ir mylima iki šiol.

GALERIJA

  • Programa: Padauguvos kraštiečių šventėje koncertavo mėgėjų meno kolektyvai ir Arvydas Vilčinskas.
  • Daugėja ąžuolų, įamžinančių A. Gudžiaus pergale
Kauno rajono savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS