Dėmesio: savaitgalį bus uždarytos dvi gatvės, keisis ir autobusų maršrutai | Diena.lt

DĖMESIO: SAVAITGALĮ BUS UŽDARYTOS DVI GATVĖS, KEISIS IR AUTOBUSŲ MARŠRUTAI

  • 4

Kauno miesto savivaldybė įspėja gyventojus dėl eismo pokyčių savaitgalį. Dėl asfaltavimo darbų eismas bus draudžiamas dviejose gatvėse. Dėl to laikinai ir viešasis transportas važiuos kitais maršrutais.

„Balandžio 15–16 d. numatomi automobilių eismo ribojimai A. Krikščiukaičio ir Linkuvos gatvėmis. Čia vyks asfaltavimo darbai“, – planuoti keliones iš anksto paragino miesto atstovai.

Skelbiama, kad dėl minėtų gatvių remonto, į šiek tiek pakitusius grafikus ir maršrutus turėtų dėmesį atkreipti ir viešojo transporto keleiviai.

21, 23, 37, 39, 40 ir 57G maršrutų autobusai nuo Jurbarko gatvės važiuos apylanka: Neries krantine, Sąjungos aikštės, Panerių gatvėmis, o toliau – įprastomis trasomis.

„Galimi nukrypimai nuo eismo tvarkaraščių“, – pažymėjo Kauno miesto savivaldybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Žilvinas Ručys

tik po mano komentarų šitame dienraštyje , pradėta remontuoti tos gatvės kurios reikalavo remonto ( ir kuriomis gadindavosi valstybinis transportas ) , bet krysa meras su pacukais ir gauja pradžiai rūpinosi asmeniniais ir šutvės interesais asfaltavo ten kur jų ir pažįstamų interesai . Pasigirk krysa kauno mere , kur rūpinaisi projektas , kuriuose net nebuvo valstybinio transporto , bet buvo naujos statybos namai

nieko naujo

jau 6 metai Kaunas apkasuose.

Stebėtojas

Vistiek ten , tik į vieną pusę eismas . Kai taip nebus . Nors dviračiams , bus daugiau vietos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS