Didžiosios nuolaidų dienos sugrįžta į „Megą“ kartu su pramogomis | Diena.lt

DIDŽIOSIOS NUOLAIDŲ DIENOS SUGRĮŽTA Į „MEGĄ“ KARTU SU PRAMOGOMIS

  • 1

Per karantiną aukštumas siekusi prekyba internetu šiandien tokio gyventojų susidomėjimo jau nebesulaukia – panaikinus karantino ribojimus, virtualius apsipirkimus vėl keičia apsilankymai fizinėse parduotuvėse. Grįžtant pirkėjams, į parduotuves grįžta ir nuolaidos, ir pramogos.

Po dvejus metus trukusios pertraukos prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ vėl skelbia lankytojų vertinamas ir pamėgtas didžiųjų nuolaidų dienas – jau šį savaitgalį, gegužės 27–28 dienomis, daugelyje „Megoje“ įsikūrusių parduotuvių nuolaidos sieks iki 50 procentų. O kad lankymasis prekybos centre būtų smagus visai šeimai, „Megos“ centrinėje aikštėje veiks nemokama edukacinė pramoga „Vandenynų tyrinėtojai“, kurios metu vaikai galės sudalyvauti simuliaciniuose, interaktyviuose žaidimuose.

„Karantino laikotarpiu dauguma mūsų sužinojome, kad pirkti internetu patogu, tačiau ne retai pasitaiko, kad patirtis apsiperkant elektroninėje erdvėje ne visada maloni: parsisiųstos prekės dydis, spalva ar modelis tinka ne taip, kaip tikėtasi, nuvilia internetu įsigytų kvepalų kvapas, batai spaudžia, siuntos vėluoja, todėl užsisakytu drabužiu ar batais reikiamą dieną net ir netenka pasipuošti, užtrunka, kol atgaunami pinigai už netikusias ir grąžintas prekes ir pan. Pirkdamas internetu, įsigyji prekę, o lankydamasis prekybos centre gali dar ir patirti malonių emocijų pramogaujant ir taip kurti išskirtines visos šeimos patirtis. Tai žinodami, didžiąsias nuolaidas deriname su nemokamomis edukacinėmis pramogomis vaikams“, – sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

„Megos“ nuotr.

Pasak jo, tai, kad prekyba internetu neatstoja gyvo apsilankymo parduotuvėje ir nenuslopina žmonių noro apsipirkti gyvai, rodo ir faktas, kad vos tik karantino ribojimai buvo panaikinti, išaugo fizinės prekybos populiarumas, o karantino laikotarpiu į elektroninių platformų kūrimą investavę stambieji mažmeninės prekybos dalyviai šiandien skaičiuoja nuostolius.

„Apsiperkant fizinėse parduotuvėse lengviau drabužius derinti tarpusavyje, išsirinkti prie jų tinkančius aksesuarus ar rankinę, įvertinti pirkinių kokybę, pasikonsultuoti, kaip prižiūrėti įsigytus daiktus, kuo skiriasi planuojamų įsigyti buitinės technikos ar kitų elektronikos prietaisų techninės savybės ir pan.“, – teigė L. Binderis.

Pasak jo, paskutinį gegužės savaitgalį prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ taikomos didžiosios nuolaidos – puiki proga vasaros pirkinius planuojantiems ar atostogoms besirengiantiems gyventojams apsipirkti naujam sezonui ir vasarą pasitikti atsinaujinusiems.

Gegužės 27–28 dienomis iki 50 proc. siekiančias nuolaidas taikys dauguma prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ įsikūrusių parduotuvių. Įsigyti prekių išskirtinėmis kainomis siūlys ir „RIMI HYPER“ – ne maisto prekėms čia bus taikomos iki 40 procentų nuolaidos. Neįprastas nuolaidas pažymėtų kategorijų prekėms taikys ir parduotuvė „Senukai“.

„Megos“ nuotr.

Daugiau informacijos apie pramogas ir išsamaus nuolaidų sąrašo ieškokite www.mega.lt.

GALERIJA

  • Didžiosios nuolaidų dienos sugrįžta į „Megą“ kartu su pramogomis
  • Didžiosios nuolaidų dienos sugrįžta į „Megą“ kartu su pramogomis
„Megos“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kaunas

Nesistenkite nesugrąžinsite pirkėjus,kainos leme viską.Manau ne vienai parduotuvei teks užsidaryti.Ir kuro kainos per dideles kad važiuotum be reikalo. Jau yra paskaičiuota kur vaziuoti ,kur ne ,kad kuo mažiau sunaudotum benzino ar dizelio.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS