Dienos pietų – į striptizo klubą | Diena.lt

DIENOS PIETŲ – Į STRIPTIZO KLUBĄ

  • 16

Teatralizuotas šou, gurmaniškas maitinimas iš apsinuoginusių gražuolių rankų ar mėgavimasis maistu nuo gundančių jų kūnų. Kitą penktadienį, gegužės 5 d., džentelmenų naktiniame klube "Sugar" startuoja neįprasta naujovė – bus galima pasivaišinti dienos pietumis.

"Norime būti ne tik kultūringi ir rafinuotai saldūs, bet ir išskirtiniai, nenuobodūs bei įdomūs, – šypsosi "Sugar" (Cukrus) klubo savininkas Mantas Skukauskas ir kviečia į du kartus per mėnesį, nuo 12 iki 15 val., penktadieniais vyksiančius dienos pietus. – Ne visi vyrai gali apsilankyti mūsų klube naktimis ar vakarais, todėl jų lauks pikantiški pietūs."

Jau kitą penktadienį "Sugar" apsilankiusių vyrų, kuriems tereikės užsimokėti už įėjimą į džentelmenų erdvę, lauks siurprizas – pikantiški dienos pietūs nemokamai.

Savanorių prospekte įsikūrusiame džentelmenų klube dienomis bus galima ne tik pasimėgauti maistu, bet ir pikantišku laiku – teatralizuotais šokiais ar desertais nuo merginų kūnų.

"Rafinuotus kerus skleis policininkės, kambarinės, karės ir kita išskirtine apranga vilkinčios merginos", – apie vieną dienos pietų scenarijų  pasakojo Mantas.

Po akimirkos jis atskleidė dar kelis: vyrų ant pokerio stalo lauks apsinuoginusi mergina, kurios kūną dengs saldumynai, taip pat ant scenos bus paguldytos jau kelios merginos.

Taip, pradžioje tai bus pietūs tik vyrams. Galbūt vėliau – ir moterims, o gal ir porelėms.

"Vieną iš penktadienio lankytojų galės pamaitinti žavios policininkės ar kambarinės, – žadėjo M. Skukauskas. – Eksperimentuosime, norime, kad dienos pietūs taptų išskirtiniu ir kaskart skirtingu patiekalu.

"Sugar" tikrai nevaišins didžkukuliais ar bulviniais blynais. Prisiliesti prie erotiškumo vyrai galės per rafinuotesnį ir gurmaniškesnį maistą.

"Taip, pradžioje tai bus pietūs tik vyrams. Galbūt vėliau – ir moterims, o gal ir porelėms", – žadėdamas naujovių svarsto M. Skukauskas.

Džentelmenų klube "Sugar" dienos pietų metu vyrai pamatys ne vieną ir ne dvi erotiškas merginas.

Klube galima pasimėgauti ir Havanos cigarų ir prancūziško konjako aromatu, pokeriu, kuris lošiamas ne iš pinigų, bet iš nusirengimo, striptizu scenoje ir baseine, pokalbiais iki paryčių ir pikantiškos valdovės bausmėmis fetišo kambaryje.

GALERIJA

  • Dienos pietų – į striptizo klubą
  • Dienos pietų – į striptizo klubą
  • Dienos pietų – į striptizo klubą
  • Dienos pietų – į striptizo klubą
  • Dienos pietų – į striptizo klubą
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

As

Nū nū ar tik užpakalį rodo....

Kaunietis

Ankščiau,kai norėdavo užgaut žmogų,parodydavo užpakalį už dyką.O dabar rodo tik už pinigus.Ir tai Kaune tęsiasi dar nuo naktinio bu....o Venera atidarymo

Paulyte...

Tai kas be ko jus pavyduoliai , jai neturit pinigu (o gaila ) tai ir spjaudote nuodus ... KOMENTUOTI , VISUOMET PAPRASCIAUCIA ... O TU NUEIK TEN IR TADA SNEKEK !!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS