Dovana su COVID-19 kovojantiems Kauno medikams – kelionė laivu | Diena.lt

DOVANA SU COVID-19 KOVOJANTIEMS KAUNO MEDIKAMS – KELIONĖ LAIVU

  • 3

Pramoginės laivybos bendrovė „Nemuno turas“ birželio 7 d. pradeda septintąjį savo sezoną. Simboliška, kad šiemet pirmieji pramoginį vandens turą Kaunas – Birštonas – Kaunas išbandys Kauno klinikinės ligoninės medikai.

„Tai mūsų dovana tiems, kurie stovėjo priešakinėje kovos su COVID-19 linijoje ir tebestovi atslūgstant šiai pandemijai, – sakė MB „Nemuno turas“ vadovas Mindaugas Žiedelis. – Šie medikai laive yra tikras garantas, kad atverti naują sezoną švelnėjant karantinui mūsų laive yra saugu. Kauno klinikinėje ligoninėje, iki šiol nesusirgo nė vienas infektologas, dirbęs su koronaviruso infekcija. Jie puikiai žino, kaip laikytis saugos reikalavimų ne tik šios, bet ir kitų infekcinių ligų atvejais.“

Vadovo teigimu, laivas pritaikytas išlaikyti 1 m atstumui, dezinfekuotas ir įgyvendinti visi privalomi higieniniai reikalavimai karantino sąlygoms. „Todėl dabar nebijome kritiško infekcinių ligų specialistų žvilgsnio“, –šypsojosi M. Žiedelis.

Kruizai Kaunas – Birštonas – Kaunas šį sezoną bus vykdomi: birželio 7, 14, 21, 23, 28d., liepos 5, 12, 19, 26 d., rugpjūčio 2, 9, 16, 23, 30 d. (reisai vykdomi kiekvieną sekmadienį ir švenčių dienomis).

Bilieto kaina: 19 eurų suaugusiems, 17 eurų vaikams (5-10 m.), senjorams ir neįgaliesiems.

Pirkdami bilietus keleiviai galės pasirinkti plaukimo maršrutą iš Kauno į Birštoną (grįžimas iš Birštono į Kauną užsakytu autobusu) arba iš Birštono į Kauną (iš Kauno keleiviai Birštoną pasieks užsakytu autobusu).

Į bilieto kainą įskaičiuota kelionė laivu, ekskursija Birštone, pervežimas autobusu.

Bilietus galima įsigyti: Turizmo informacijos centre, adresu Rotušės a. 15 (www.visit.kaunas.lt) arba internetu www.nemunoturas.lt.

GALERIJA

  • Dovana su COVID-19 kovojantiems Kauno medikams – kelionė laivu
  • Dovana su COVID-19 kovojantiems Kauno medikams – kelionė laivu
  • Dovana su COVID-19 kovojantiems Kauno medikams – kelionė laivu
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ar

sąžinei nuraminti????

...

Che - ve'Ryga savo nusikaltimo bendražygius drauge su visais savo nusikaltimais nori vandeny paskandint.

Pagirtina

Grazus poelgis...grazus..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS