Dziudo turnyras Lapėse: įteikta taurė ir išdalyti medaliai | Diena.lt

DZIUDO TURNYRAS LAPĖSE: ĮTEIKTA TAURĖ IR IŠDALYTI MEDALIAI

  • 0

Gegužės 18 d. Lapių pagrindinėje mokykloje vyko jau tradicinis moksleivių dziudo turnyras „Lapių seniūnijos taurė 2024“. Jame dalyvavo ir dėl Lapių seniūnijos taurės varžėsi gausus būrys sportininkų iš Alytaus miesto ir rajono, Kėdainių ir Pasvalio rajonų, Kauno miesto ir Kauno rajono savivaldybių.

Čempionato dalyvius sveikino Lietuvos dziudo federacijos prezidentė Sandra Jablonskytė, Kauno rajono savivaldybės tarybos narys Vladas Kurutis, Lapių seniūno pareigas laikinai einanti Gita Kaminskienė, Kauno rajono dziudo ir jojimo sporto mokyklos direktorius Algimantas Babavičius, jo pavaduotojas Virginijus Jankauskas, bendrovių „Baltic Aggregates“ ir „Drąseikių karjeras“ vadovas Gediminas Skvernys.

Varžybose vyravo gera atmosfera, sportininkų veiduose degė noras laimėti, parodyti viską, ką yra išmokę geriausiai. Vyko daug puikių kovų, nugalėtojai pasipuošė medaliais, prizais ir didelėmis taurėmis.

Čempionų vardus iškovojo ir aukso medaliais apdovanoti šie Lapių pagrindinės mokyklos auklėtiniai: Lukas Kučinkas (gim. 2017 m.), Henrikas Šablevičius (gim. 2014 m.), Domas Kukcinavičius (gim. 2012 m.).

Prizininkais tapo ir sidabro ir bronzos medalius iškovojo šie Lapių pagrindinės mokyklos moksleiviai: Linas Mačiulis (gim. 2017 m.), Nojus Klemensas (gim. 2014 m.), Vakaris Vėjas (gim. 2015 m.), Nemunas Barčiauskas (gim. 2016 m.), Ąžuolas Barčiauskas (gim. 2014 m.), Lėja Benediktavičiūtė (gim. 2014 m.). Visus šiuos sportininkus treniruoja Kauno rajono dziudo ir jojimo sporto mokyklos mokytojas metodininkas Vytautas Budginas.

Čempionate buvo išaiškinti ne tik asmeninių varžybų nugalėtojai ir prizininkai, bet ir komandos, laimėjusios daugiausia medalių. Trečiąją vietą tarp komandų laimėjo Pasvalio rajono dziudo sporto klubas „Giri“, antri liko Kauno dziudo sporto klubas KDK, o daugiausia nugalėtojų ir prizininkų parengė Kauno rajono dziudo ir jojimo sporto mokykla, kuriai ir atiteko didžiausia ir svarbiausia Lapių seniūnijos 2024 m. dziudo turnyro taurė.

Turnyro organizatoriai dėkojo už paramą ir čempionato palaikymą Kauno rajono savivaldybei, Aurelijos Makūnienės labdaros ir paramos fondui, Ramučių kultūros centrui, Kauno rajono Lapių pagrindinės mokyklos administracijai, direktoriui Edmundui Balasevičiui, Kauno rajono dziudo ir jojimo sporto mokyklos administracijai ir pedagogų personalui, ypač – ilgamečiam varžybų organizatoriui, dziudo treneriui Vytautui Budginui, už finansinę paramą ir bendruomeniškumą organizuojant renginį verslo atstovams – bendrovių „Baltic Aggregates“ ir „Drąseikių karjeras“ vadovui Gediminui Skverniui ir Lapių kebabinės savininkei Indrei Jankauskienei.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS