Antradienį 19 val. viešbutyje „Reval hotel Neris” rengiamas pirmasis naujojo „Maisto klubo” vakaras.
Jo svečiai pirmieji turės galimybę sudalyvauti netradiciniame renginyje, kuriame ne tik mėgausis tikromis „Cezario” salotomis bei „gyva” lazanija, bet ir išmoks šiuos patiekalus gaminti. Virtuvės paslaptis su visomis smulkmenomis „Maisto klubo” lankytojams atskleis tituluotas restorano „Diverso” virtuvės šefas T.Rimydis.
„Daugelis draugų ir pažįstamų manęs ne kartą klausė, ar žinau, kur jie gali išmokti gaminti valgį. Būtent todėl ir kilo mintis suburti virtuvės paslaptis norinčius išmanyti žmones”, - sakė „Maisto klubo” iniciatorė Ingrida Vilionytė.
Anot jos, išmokti ruošti maistą ypatingai aktualu šiuo metu, kai šalį krečiant ekonominei krizei daugelis atsisako galimybės lankytis restoranuose ar kavinėse.
„Klubo nariams talkins žinomi virtuvės meistrai, kurie papasakos ir parodys kaip pačiam pasigaminti gardžius patiekalus išleidžiant mažiausią sumą pinigų”, - tikino I.Vilionytė.
Renginio organizatorės tvirtinimu, ypatingą susidomėjimą valgio gaminimu pademonstravo vyrai. Stipriosios lyties atstovus dažniau domina ne kiek maisto ruošimui bus išleidžiama pinigų, o kaip patiekalas atrodys lėkštėje ir koks bus jo skonis.
Naujausi komentarai