Gerumo akcijos dovanos pasiekia gyventojus | Diena.lt

GERUMO AKCIJOS DOVANOS PASIEKIA GYVENTOJUS

  • 1

Prie Kauno rajono verslių moterų klubo velykinės gerumo akcijos prisijungė ir Aurelijos Makūnienės labdaros ir paramos fondas. Net keturias išpildytas svajones pakaunės gyventojams perdavė pati fondo direktorė A. Makūnienė.

„Mūsų labdaros ir paramos fondas daugiausia remia gabius ir talentingus vaikus, bet kartais pildo ir svajones“, – perduodama dovanas kalbėjo A. Makūnienė.

Zitai iš Rokų seniūnijos fondo direktorė įteikė masažinį čiužinį, kuris, tikimasi, padės šeimos nariams nusiraminti ir stiprinti emocinę sveikatą.

Fondas taip pat įgyvendino Ričardo iš Taurakiemio seniūnijos ir Andriaus iš Garliavos seniūnijos svajones. Vyrai, susipažinę Samariečių daugiafunkciame centre, tapo gerais bičiuliais ir drauge svajojo lankyti baseiną. Jiems įteikti baseino abonementai.

Susitikimo metu buvo išpildyta ir jauno vaikino Rimvydo iš Taurakiemio seniūnijos svajonė – bilietai į krepšinio varžybas Žalgirio arenoje.

Velykinės gerumo akcijos metu iš viso įgyvendinta per 20 įvairiausių Kauno rajone gyvenančių ir sunkiau finansiškai besiverčiančių šeimų svajonės. Tikimasi, kad ši Verslių moterų klubo iniciatyva taps tradicine ir pradžiugins dar daugiau žmonių.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ačiū

Šaunuoliai, kurie prisimena paprastus žmones, padeda išsipildyti jų svajonėms. Rodos, nedidelė parama, o taip sušildo...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS