Gražiausios eglės rinkimuose Kaunas vėl pralaimėjo Vilniui | Diena.lt

GRAŽIAUSIOS EGLĖS RINKIMUOSE KAUNAS VĖL PRALAIMĖJO VILNIUI

  • 11

Gražiausia Lietuvoje antrus metus iš eilės išrinkta Vilniuje stovinti Kalėdų eglutė.

Portalo delfi.lt rinkimuose už sostinės eglę balsavo 37 proc. apklausoje dalyvavusių skaitytojų.

Antroje vietoje liko Šiaulių eglė, surinkusi 16 proc. balsų. Vos vienu procentu nuo jos atsiliko Panevėžio žaliaskarė. Kauno eglutė užėmė ketvirtą vietą, gavusi 11 proc. balsų. 

Gražiausių eglių penketuką užbaigė Klaipėdos eglė – ji sulaukė 7 proc. skaitytojų simpatijų.

Iš viso balsuota beveik 70 tūkst. kartų. 

GALERIJA

  • Kauno eglutė
  • Klaipėdos eglutė
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Mielas anonime

verslo be konkurencijos nėra.

Anonimas

gal užtenka tų rungtynių su Vilnium? Kokia nesąmonė!!!Ar žmonės veikti neturi ką išvien su kažkuo lygintis ir bandyt įrodyt, kad esi egresnis? Vien pati mintis to mėginimo įrodyti, kad esi geresnis atima paskutinį savigarbos lašą. Nusispjautų pagaliau Kaunas ir gyventų ramiai savo gyvenimą nesidairęs į tą Vilnių, lyg savo minčių neturėtų. Tik laiką be reikalo švaisto. Menininkų, kultūros žmonių, mokslininkų Kaune daugiau nei užtenka, vietoj konkurencijos ir konkuravimo, to vaikiško amžiaus noro laimėti pirmą vietą, galima būtų geriau bendrus projektus rengti tarp skirtingų sričių tame pačiame mieste. Menininkai/architektai/mokslininkai/strategai galėtų sukurti tą naują miesto viziją ateičiai, kurią meras bando dabar kurti...nukreiptumėt dėmesį į pozityvius projektus, nereiktų laiko gaišti nesąmonėms. Visada bus geresnių ir prastesnių nei Kauno eglutė, lygintis galima tik su savim ir pasiekimais praeityje ir tą ko sieki, ar kas padaryta dabartyje, čia jei nori būti laimingu.

atrodo

GAILA bet J. Smidtiene issiseme tie patis zaislai ar skulpturos nebeidomu o gal pinigu nedave turbut laikas grizti prie gyvos egles
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS