Į Kalniečių parko tvenkinį sugrįžo fontanas: vandens purslai vėl džiugina praeivius | Diena.lt

Į KALNIEČIŲ PARKO TVENKINĮ SUGRĮŽO FONTANAS: VANDENS PURSLAI VĖL DŽIUGINA PRAEIVIUS

  • 3

Kalniečių parko tvenkinyje vėl veikia fontanas. Kauniečių pamėgta pramoga buvo sutvarkyta, tad vėl galima džiaugtis į dangų kylančiais vandens purslais.

„Auksarankiams pavyko sutaisyti sugedusias fontano detales. Visas fontano mechanizmas sėkmingai valtimi įplukdytas į tvenkinį. Fontanas veikia, puošia parką didelėmis vandens srovėmis“, – informavo „Kauno vandenų“ atstovė Vaida Bytautė.

Primename, jog savaitės pradžioje skelbėme apie tai, jog iš Kalniečių parko tvenkinio dingo fontanas. Kauniečiai pasakojo matę, kaip fontanas išmontuojamas.

Fontanas veikia, puošia parką didelėmis vandens srovėmis.

Tą kartą fontano prižiūrėtojai patvirtino, kad korodavosi fontano galva. Su Kauno Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos specialistai su valtimis iškėlė visą fontano mechanizmą, o meistrai ieškojo būdų, kaip sutvarkyti. Jei to padaryti nebūtų pavykę, greičiausiai, būtų tekę pirkti naują fontano mechanizmą.

Džiugu, kad fontanas vėl veikia ir kauniečiai toliau Kalniečių parke gali mėgautis vandens šokiu.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

kestutis

Dar kad ten policija patruliuotu ir isvaikitu greičius alkoholį ir miegančius ant suoliukų prie tvenkinio būtų iš vis puiku

Janina

Puikus parkas ir fontanas.Nedžiugina tai,jog dideliais greičiais visais pėsčiųjų takais zuja elektrinių paspirtukų mėgėjai ir dviratininkai. Beje,pastarieji nevengia ir "kirsti kampus"pievomis.Apie parką gausu dviračių takų tinklas,tad ar ne laikas apriboti juos parke?

kiesa

Oho

SUSIJUSIOS NAUJIENOS