Į Kauno gatves išriedės „Žalgirio“ troleibusas | Diena.lt

Į KAUNO GATVES IŠRIEDĖS „ŽALGIRIO“ TROLEIBUSAS

  • 5

Į Kauno gatves išrieda vis daugiau gatvės menininkų papuoštų troleibusų. Šį kartą duoklė atiduota „Žalgiriui“ – Kauną ir visą Lietuvą garsinančiam krepšinio klubui.

„Į Kauno gatves jau netrukus išriedės žaliai baltas troleibusas!“ – savo feisbuko paskyroje džiaugėsi Kauno „Žalgiris“.

Šis troleibusas papuoštas krepšinio klubo simbolika. Ant jo puikuojasi „Žalgirio“ logotipas, taip pat užrašas „Mano komanda“.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad Kaunas originaliai atsisveikina su senaisiais „Škoda“ troleibusais ir paverčia juos mobilia paroda ant ratų „Atia senienos, labas naujienos!“. Ši paroda išskirtinė tuo, kad gatvės menas matomas įvairiose miesto vietose.

Kauno menininkai ir kūrybinės organizacijos gali teikti savo troleibuso apipavidalinimo idėjas, o geriausios yra realizuojamos. Metų pabaigoje bus surengta šių troleibusų paroda.

Senieji „Škoda“ troleibusai miesto gatvėse važinės iki šių metų pabaigos. Planuojama, kad pirmieji nauji „Solaris“ troleibusai Kauną pasieks jau rugpjūtį, o iki gruodžio atvyks visi 85 nauji troleibusai, kurie pakeis senuosius. 

„Kauno autobusai“ į naujus troleibusus investuos 29,4 mln. eurų.

GALERIJA

  • Į Kauno gatves išriedės „Žalgirio“ troleibusas
"Facebook" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Gida

Tokiu slyksciu klederu puosiat miesta kur nauji

Žilvinas Ručys

O kur dažymo ar tai plėvelių klijavimo kainos ? Ko nerašot kad Kauno parazitai pasmerkė miestą mažiausiai dešimtmečiui troleibusinėms spūstims ir automatiškai taršai iš paskui važiuojančių transporto priemonių . Ant tiek yra supuves meras savo mastymu ir buvusi gal net esama taryba , kad gyvena dar tarybiniais laikais , o masto kaip net ne verslininkas - na bent jau mastymas ne šalies labui . Tarybų laikais reikėjo troleibusų nes buvo atominė elektrinė ir reikėjo išnaudoti perteklinę elektro energiją . Dabar turim dujų terminalą ( aferą ) , kuris veikia % pajėgumo ir žala Lietuvai , bet net ta žala neišnaudojama kad ją sumažinti , perkami troleibusai , ir dyzeliniai autobusai . Tai kam meras su taryba stengiasi , kad kur pinigai iškeliautu , kad kokį kurą piltu į bakus ? Juk savų autobusų gamintojų remti nenori kad pinigai liktu lietuvoje .

ALGIS

Tai blaškys vairuotojų dėmesį , o tai vienas žingsnis iki nelaimės ,DURNIŲ -DURNIAI
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS