Į Mastaičių baseiną plūsta ir kauniečiai (kainų sąrašas) | Diena.lt

Į MASTAIČIŲ BASEINĄ PLŪSTA IR KAUNIEČIAI (KAINŲ SĄRAŠAS)

Lapkričio pabaigoje duris atvėręs Mastaičių baseinas sulaukia vis daugiau lankytojų. Į vienintelį pakaunėje visiems atvirą baseiną atvažiuoja ir kauniečių.

Daugiausia lankytojų būna savaitgaliais. "Užsuka ir šeimos su vaikais, ir pavieniai lankytojai. Žiemą, iki kovo pabaigos – pats baseinų lankymo pikas. Atšilus orams, kas į sodus, kas šiaip į gamtą traukia – norinčiųjų paplaukioti tada susirenka mažiau", – sakė Kauno rajono sporto mokyklos direktoriaus pavaduotojas ūkio reikalams Algirdas Statkevičius.

Darbo dienomis baseinas veikia 8–21 val. (įėjimas iki 19.30 val.), savaitgaliais – 9–20 val. (įėjimas iki 18 val.). Vienkartinis apsilankymas baseine darbo dienomis iki 16 val. suaugusiajam kainuoja 3,5 euro (su sauna – 5,50 euro), moksleiviams, studentams ir pensininkams – 2,80 euro (su sauna – 4,50). Savaitgaliais už vandens pramogas su sauna teks pakloti šiek tiek daugiau: suaugusiesiems – 6 eurus, moksleiviams, studentams ir pensininkams – 5 eurus.

Vienkartinis apsilankymas baseine trunka 1 valandą, su sauna – 2 valandas. Šeštadieniais ir sekmadieniais 11–13 val. apsilankymams baseine ir saunoje taikomos nuolaidos.

Kauno rajono sporto mokyklai perėmus Mastaičių baseiną informacija apie baseino darbo laiką ir kainas teikiama tel.: 8 37 381 002, 8 687 97 272, taip pat Kauno rajono sporto mokyklos feisbuko paskyroje. Sporto mokyklos interneto puslapis šiuo metu tvarkomas, jis turėtų pradėti veikti sausio 15 d.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

absurdas

Lankydavomės Mastaičiuose su vaikais dar iki baseino uždarymo. Paskui perėjom į "Girstutį", bet...kai atidavė MOKESČIŲ MOKĖTOJŲ KAUNIEČIŲ IR EUROPOS SĄJUNGOS (tai reiškia, irgi mokesčių mokėtojų) pinigais įrengtą "Girstutį" privačiai firmai, o ta pakėlė kainas, to baseino adresą pamiršom. Lygiai taip ir su Žalgirio" arena, kur Viciūnų firmos barai veikia. Statė už visų pinigus, o džiaugtis gali tik tie, kurie brangius bilietus įstengia nupirkti. Ačiū Kauno rajonui, kad Mastaičiuose neplėšia didelių kainų iš baseino lankymo.

babaju

Turiu likusius 2 melynu bilietu is praeito sezono nespejau panaudoti, kazin ar dar galioja? Galiojimo datos neparasyta :)

As

Patinka lankytis svari aplinka,geras siltas vanduo baseino, malonus kolektyvas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS